Twoja ściezka prezentuje się super

Aniu, nie mam jakiegoś asa w rękawie, niestety, patrze czasem na zimowe i wiosenne zdjęcia i widzę szary ogród.Nie bardzo mi się to podoba, ale cóż taki mamy klimat.kubanki pisze:Iga, ale to super wyszłoPięknie
Roboty trochę miałaś... ale efekt już jest, a jak karmnik poprzerasta, to będzie cudnie.
Fajny pomysł z tymi małymi bylinami po bokach. Fajnie, że masz już całkiem gotowy ogród, a ciągle coś kombinujesz i zmieniasz. To mi się podoba, ciągle coś się u Ciebie dzieje.
Piszesz, że zimą będziemy tylko wspominać. Mam nadzieję, że szykujesz jakieś zdjęcia specjalnie na długie zimowe wieczory?
Karmik łysieje na słońcu, a to rabata wschodnia, jak hosty tu żyją to i karmik będzie.MałaRybka pisze:Igo, a karmnik nie będzie łysiał? Wiosną posadziłam 4 kępki, ale jedna wypadła, a pozostałe jakieś takie marnawe są. Rosną w słońcu-może to im przeszkadza i im za gorąco?
Twoja ściezka prezentuje się super
Polu, mojemu mężowi się to nie podoba, bo kamienie jeszcze nie są stabilne, on by je zabetonował, i dlatego robiłam to sama.Żurawek mam sporo sadzonek i muszę je powciskać, tam będą różne roślinki, tylko niedziela się skończyła i czas przeznaczony na ogród też.Pola42 pisze:Iguś, ścieżka - marzenie ! U mnie się depcze niestety po trawie ( o ile to klepisko można nazwać trawą) . Muszę koniecznie pokazać swoim mężczyznom, może mi taką zrobią? A zurawki, to już wciskasz, gdzie się da?
Ładnie to wygląda, kiedy i u mnie tak będzie ?
Oj to prawda Gieniu, u Ciebie nie ma gdzie stopy posadzić.e-genia pisze:
Iga pięknie to wygląda ale i tak szersze niż u mnie ha,ha,ha ,pamiętasz jak nie miałaś gdzie stawiać nóg jak przechodziłaś między rabatami .
U Ciebie jest odpowiednia szerokość i dzięki temu jeszcze masz gdzie sadzić te piękne żurawki .