Mój mikroskopijny ogródeczek - Ania Kropelka cz.2
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Ania Kropelka
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Witaj Aniu
Widzę ze ogród pięknie i nadal ciągle coś działasz typu przesadzanie i dosadzanie.
Różyczki przepiękne .Ja kupiłam ostatnio białą ale jakaś bez imienna w kartoniku
jeszcze nie posadzona .Szukam też w Krakowie miejsca gdzie sprzedają angielki ale nie mogę coś trafić 
Wiem , że mogę zamówić w rosarium ale jeszcze się wstrzymuje bo jestem
osobą która lubi widzieć co kupuje
Jeśli nie uda mi się kupić w Krakowie to zwrócę się do rosarium.
Aniu powiedz mi czy hortensja , którą dostałam od ciebie może zimować w garażu w doniczce ? Boję się, że jak ją wsadzę do ziemi to może nie przezimować , bo w ordzie u mnie przeszła jakaś zaraza i niektóre roślinki mają jakby pordzewiałe listki , między innymi hortensja , którą mam od ciebie.
Zaraza dotknęła również dwa klony , wiąz holenderski i chyba liście róż rabatowych.
Widzę ze ogród pięknie i nadal ciągle coś działasz typu przesadzanie i dosadzanie.
Różyczki przepiękne .Ja kupiłam ostatnio białą ale jakaś bez imienna w kartoniku

Wiem , że mogę zamówić w rosarium ale jeszcze się wstrzymuje bo jestem

Aniu powiedz mi czy hortensja , którą dostałam od ciebie może zimować w garażu w doniczce ? Boję się, że jak ją wsadzę do ziemi to może nie przezimować , bo w ordzie u mnie przeszła jakaś zaraza i niektóre roślinki mają jakby pordzewiałe listki , między innymi hortensja , którą mam od ciebie.
Zaraza dotknęła również dwa klony , wiąz holenderski i chyba liście róż rabatowych.
- Ania Kropelka
- Ania Kropelka
- Ania Kropelka
Aniu, rzeczywiście w ogrodzie tak jakoś się porobiło, że nie ma nic ciekawego do pokazanie; trzeba by się powtarzać...
Ty masz szczęście, że jeszcze we wrześniu pojeżdziłaś po Polsce i m.in. zwiedzałaś ogrody Hortulusa. Ja już od dawna się tam wybieram, ale jakoś, kurcze, nigdy mi nie jest po drodze. Może w przyszłym roku, bo oglądając twoje zdjęcia, nabrałam jeszcze większej ochoty.
Takie profesjonalnie zaprojektowane ogrody mogą być wspaniałą inspiracją dla naszych rabatek...
Ty masz szczęście, że jeszcze we wrześniu pojeżdziłaś po Polsce i m.in. zwiedzałaś ogrody Hortulusa. Ja już od dawna się tam wybieram, ale jakoś, kurcze, nigdy mi nie jest po drodze. Może w przyszłym roku, bo oglądając twoje zdjęcia, nabrałam jeszcze większej ochoty.
Takie profesjonalnie zaprojektowane ogrody mogą być wspaniałą inspiracją dla naszych rabatek...
- Ania Kropelka
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mariolko. Jak to tej hortensji nie zauważyłaś. Przecież przy niej zastanawiałaś się czy masz Annabelkę czy Grandiflorę - bo to chyba ta hortensja Aniu 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki