A u mnie motyle zamieniły budleje na rozchodniki olbrzymie - "okupują " je całymi stadami konkurując z pszczołami i osami ...Fajne widoki i wdzięczne obiekty do fotek.!A u Ciebie ciągle roślinki przybywają - dobrze ,że miejsca masz na tyle i masz gdzie sadzić bo u mnie to kruchutko z miejscem..
Maryna.
Grażynko, właśnie wpadłam do Twojego ogrodu z rewizytą i bardzo mi się tu u Ciebie podoba. Dużo pięknych roślin i śliczne fotki - super, że zaczęłaś umieszczać większe, bo na tych miniaturkach nic nie widać. A wychodzą Ci naprawdę - te z motylami odlotowe.
A w ogrodzie mojej mamy domek wróżek jest schowany...
Zapraszam Ogród Izabell
Izabell
Witaj Grażynko ,noooo zaszalałas w tym sezonie .Ja muszę sie cichutko przyznać,że też.Znajdzie sie cos dla Ciebie z mego ogrodu.Niestety nie prowadze swego wątku jeszcze nie teraz,może pózniej.Pa pisze na pw Marzena
Elżbieta,pozwól ze odpowiem za Grażynę,są w dwóch cenach,jedne po 2.49 za opakowanie,tulipany po 7szt,krokusy 15szt,a druga cena to 3.99zł za opakowanie,cesarska jedna i czosnek jedna szt...
Witaj Grażko podziwiam twój piękny ogród, ostatnie fotki są tak słoneczne i kolorowe do tego przybrane motylami. Widoki przepiękne, zrobiłaś też wspaniałą rabatę wrzosową, czyżby udzieliło ci się ode mnie. Zauważyłam, że uległaś szaleństwu zakupów, ciekawe roślinki a tulipan cudo.