Rozczochrany ogródek Stokrotki
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudny ogródeczek ,bardzo ciekawe rabatki ,przetywory smaczniste a teraz na dodatek jeszcze grzybki no nie a mi na wszystko brakuje czasu
zdrać sekret jak Ty to wszystko robisz ja cierpie na chroniczny brak czasu! Jestem w szoku i podziwiam Cię kobieto!

pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ano przeżyłam, Jaśminko ;-)
Marzenko, ja też nigdy nie mam czasu, dlatego też moj ogródek nie bez kozery nazwałam "rozczochranym" bo pełno w nim przypadkowości, improwizacji i zero planowania ;-) Po pracy jemy obiadek i szusujemy na pole, TV nie oglądam (ile to czasu oszczędza)...
Jolu - powojnik tangucki ma wyłącznie nadmiarowe nasionka
Oczywiście, że Ci prześlę 
I dziękuję za gratulacje - w takim doborowym towarzystwie to sie robi samo 8)
Marzenko, ja też nigdy nie mam czasu, dlatego też moj ogródek nie bez kozery nazwałam "rozczochranym" bo pełno w nim przypadkowości, improwizacji i zero planowania ;-) Po pracy jemy obiadek i szusujemy na pole, TV nie oglądam (ile to czasu oszczędza)...
Jolu - powojnik tangucki ma wyłącznie nadmiarowe nasionka

I dziękuję za gratulacje - w takim doborowym towarzystwie to sie robi samo 8)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
100-krotko, ten tu, gość obsikany,

wygląda raczej na Chopina.
Fotki porównawcze, możesz zobaczyć, tu:
http://www.helpmefind.com/rose/pl.php?n=45972&tab=36
A grzybki w dużych ilościach?
Niby " nie te roki, nie ta wątroba" ale... hihihihi... "na grzybki zawsze jest dziurka".
Przynajmniej pamięta się sezon !

wygląda raczej na Chopina.
Fotki porównawcze, możesz zobaczyć, tu:
http://www.helpmefind.com/rose/pl.php?n=45972&tab=36
A grzybki w dużych ilościach?
Niby " nie te roki, nie ta wątroba" ale... hihihihi... "na grzybki zawsze jest dziurka".
Przynajmniej pamięta się sezon !
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bo to jest Chopin, Haniu
Kupiłam go w lecie, w doniczce, przesuszony był i zabiedzony, więc go przygarnęłam, no i to jest pierwszy kwiatek u mnie
Bardzo jestem z tej róży zadowolona - to prawda, co piszą, że wstyd jej nie mieć 
Co do wątroby i sąsiedztwa, to ja ostatnio popadłam chyba w hipochondrię, po tym, jak moja mama miała usuwany woreczek żółciowy. Strasznie długo chodziła z taką bombą w brzuchu, a to przecież niebezpieczne... teraz, po operacji czuje sie świetnie, za to ja zaczęłam sie doszukiwać u siebie różnych takich...chociaż jak na początkujacą hipochondryczkę jednak za mało dbam o zdrowie ;-)
Polu, dzięki
Jeśli wizerunek ogrodu wyraża osobowość właściciela (a najwyraźniej tak jest) to współczuję mojemu mężowi ;-)

Co do wątroby i sąsiedztwa, to ja ostatnio popadłam chyba w hipochondrię, po tym, jak moja mama miała usuwany woreczek żółciowy. Strasznie długo chodziła z taką bombą w brzuchu, a to przecież niebezpieczne... teraz, po operacji czuje sie świetnie, za to ja zaczęłam sie doszukiwać u siebie różnych takich...chociaż jak na początkujacą hipochondryczkę jednak za mało dbam o zdrowie ;-)
Polu, dzięki

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48