Cześć Dawid :P
Wpadłam pooglądać zdjęcia - ładne, jak zwykle, ale brakuje mi trochę ogólnych ujęć :P
Tyle sadziłeś ostatnio, że musiało się coś zmienić...
Jeśli już sporządzasz wywary krwawnikowe, to może pokusisz się też o gnojówkę z pokrzyw?
Witam Wszystkich
Dzisiaj raz jest ciepło raz zimno
Miłego dnia ;:6
..........................................................................
Gosiu przedwczoraj robiłem wywar z krwawnika a wczoraj zrobiłem drugi taki wymyślony przeze mnie z kilku gatunków roślin...Może ten zrobiony wczoraj przeze mnie zadziała
Witam Wszystkich
Dzisiaj nawet nie jest tak zimno ale jest "jesiennie"...
Ale mi dzisiaj lekcji zadali i wszystko na jutro
Miłego dnia ;:6
.......................................................................................................
Właśnie odrobiłem lekcję...Teraz mam czas by pogrzebać na forum i internecie
Miłego wieczorku ;:6
...................................................................................................................................
Gosiu w mojej wsi lipy już w połowie żółte i wszędzie liście na drodze...Niedługo spadnie śnieg i będziemy lepić bałwana
Dawid! Ale Ci przybywa roślin! Oj będzie pięknie na przyszłą wiosnę. I doczytałam się że zaplanowane jest ogrodzenie ogrodu :lol
A hostami się nie martw. Przesadzisz je w bardziej sprzyjające miejsce - co to dla Ciebie!
Agnieszko, róż jeszcze nie przesadziłem, i w tym roku chyba ich nie przesadzę...Niech się dobrze ukorzenią
W szkole idzie mi dobrze Dzisiaj przyszła następna piątka Mój najlepszy przedmiot to J.Polski Niektórzy koledzy i koleżanki mają mnie już dość bo prawie cały czas gadam o kwiatkach a oni tego nie lubią