Ogród Oli - na działce budowlanej cz.3
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Święte słowa Igaiga23 pisze:Witaj Olu, ale miałam czytania.
Tak sobie myślę,że te nasze ogrody miały święty spokój dopóki nie nastało forum.
Jak tylko ktoś się zapisuje to zaczyna wywracać działkę do góry nogami , i ciągle nie jest zadowolony bo inni mają ładniej.

Biedne te nasze działki, oj! biedne

I jeszcze czasu mamy coraz mniej dla domu i rodziny , bo przecież trzeba wszystkie ogrody na Forum przejrzeć i trochę poczytać

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko , jak przyjedziesz do Kościana to zawiozę Ciebie do Majki.Jest co oglądać
A Jej wiedza o zgromadzonych roślinach jest ogromna.
Aniu , ja przed blokiem mam bar garmażeryjny , mąż z chęcią idzie na flaczki , nie mam potem nawet zmywania.
Igo , ja usuwam rośliny prawie z połowy ogrodu , muszę przygotować teren pod budowę domu.
A ogrodom forumowiczów chyba nigdy nie dorównam.
Aguś , sadząc w koszyki , łatwiej jest potem cebulki wykopać i są chronione przed nornicami.
Jeszcze zostało mi bardzo dużo do wsadzenia.
Jadziu , witaj w klubie doniczkowców
Majeczko , tritelei przez 6 lat nie wykopywałam.
Haniu , zanosi mi się na wielką dżunglę na działce.Muszę upchnąć rośliny z połowy opróżnianej działki na drugiej połowie. Dziękuję za ten szum wody
A to wszystko musi być usunięte i jeszcze trochę

Halinko pisałaś , że chcesz na mój wzór wsadzić cebulkowe ale pamiętaj , koszyki należy przykryć ziemią.

A Jej wiedza o zgromadzonych roślinach jest ogromna.
Aniu , ja przed blokiem mam bar garmażeryjny , mąż z chęcią idzie na flaczki , nie mam potem nawet zmywania.
Igo , ja usuwam rośliny prawie z połowy ogrodu , muszę przygotować teren pod budowę domu.
A ogrodom forumowiczów chyba nigdy nie dorównam.
Aguś , sadząc w koszyki , łatwiej jest potem cebulki wykopać i są chronione przed nornicami.
Jeszcze zostało mi bardzo dużo do wsadzenia.
Jadziu , witaj w klubie doniczkowców

Majeczko , tritelei przez 6 lat nie wykopywałam.
Haniu , zanosi mi się na wielką dżunglę na działce.Muszę upchnąć rośliny z połowy opróżnianej działki na drugiej połowie. Dziękuję za ten szum wody

A to wszystko musi być usunięte i jeszcze trochę

Halinko pisałaś , że chcesz na mój wzór wsadzić cebulkowe ale pamiętaj , koszyki należy przykryć ziemią.

-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.