Leśny ogród Moni68 cz.4
Witaj monia
Oglądałam Twój piekny ogród i dojrzałam kwiatek (chodzi mi o ten fioletowy), który mam w domu w dwóch doniczkach i rośnie mi jak szalony. Napisz mi proszę, jak się nazywa i czy rzeczywiście można go wysadzić do ogrodu ??? ))) Jestem w szoku, bo dotąd myślałam, że to doniczkowiec )) Z góry dziekję
Ania

Oglądałam Twój piekny ogród i dojrzałam kwiatek (chodzi mi o ten fioletowy), który mam w domu w dwóch doniczkach i rośnie mi jak szalony. Napisz mi proszę, jak się nazywa i czy rzeczywiście można go wysadzić do ogrodu ??? ))) Jestem w szoku, bo dotąd myślałam, że to doniczkowiec )) Z góry dziekję
Ania

Ania
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Moniko,
mam jeszcze pytanie dotyczące Twojej trzmieliny- tak fajnie wspina się na drzewo ( sosnę?). Chcę spróbować u siebie czegoś takiego, trzmieliny są rzeczywiście bezobsługowe, a nie wiedziałam,że tak ładnie się wspinają. Jaka to odmiana i jak długo czekałaś na takie efekty?
dziękuję za opowieści afrykańskie ! - dopiero teraz odkryłam ten Twój wątek.
Mam nadzieję,że Twój urlop się udał !
mam jeszcze pytanie dotyczące Twojej trzmieliny- tak fajnie wspina się na drzewo ( sosnę?). Chcę spróbować u siebie czegoś takiego, trzmieliny są rzeczywiście bezobsługowe, a nie wiedziałam,że tak ładnie się wspinają. Jaka to odmiana i jak długo czekałaś na takie efekty?
dziękuję za opowieści afrykańskie ! - dopiero teraz odkryłam ten Twój wątek.
Mam nadzieję,że Twój urlop się udał !
Moniu, dziękuję za pamięć i odwiedzinki, Bardzo przepraszam ale jeszcze jakiś czas mnie nie będzie.
Pewnie nie jestem oryginalna w tym co piszę, ale pięknie i uroczo u Ciebie.
Pozdrawiam cieplutko.
Pewnie nie jestem oryginalna w tym co piszę, ale pięknie i uroczo u Ciebie.
Pozdrawiam cieplutko.
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ciekawnie, milo i przyjemnie, pa, pa
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.