W tym roku jeszcze ...wiesz co ! Ale w następnym już będą śliczne !
Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko , Moniko też mi się podobają szczególnie traktor
Polu wiem w tym roku już niedługo zaczną zamierać i po ich uroku, ale w przyszłym roku już będzie na co popatrzeć . Moje i tak bardzo dużo urosły w tym roku bo w tamtym jeszcze o tej porze miałam ok. 20 a reszta to maluchy tego roczne a to przykład..

Polu wiem w tym roku już niedługo zaczną zamierać i po ich uroku, ale w przyszłym roku już będzie na co popatrzeć . Moje i tak bardzo dużo urosły w tym roku bo w tamtym jeszcze o tej porze miałam ok. 20 a reszta to maluchy tego roczne a to przykład..

- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monisiu dziękuję bardzo mnie to cieszy że pięknie rosną niektóre były tak maleńkie , że w ogóle to cud że przeżyły i rosną
Jolu , tak mam taką samą , jak ją zobaczyłam to już wiedziałam że jest moja.Cieszę się że mi napisałaś o tym nawodnieniu bo nie wiedziałam, dziękuję
Polu , Maju przy waszej ilości host to normalna skleroza
ale ja to już nie

Jolu , tak mam taką samą , jak ją zobaczyłam to już wiedziałam że jest moja.Cieszę się że mi napisałaś o tym nawodnieniu bo nie wiedziałam, dziękuję

Polu , Maju przy waszej ilości host to normalna skleroza

Pola42 pisze:Hahaaaa...Mario, to my dwie takie sklerotyczkimaria5 pisze:Witaj Agniesiu te tabliczki są po to bo już mam ich tak dużo że nie jestem w stanie ich zapamiętać , skleroza![]()
![]()
Dziewczyny, ale zimą, jak nic nie ma w ogrodach, to u nas kwitną kolorowe znaczniki ! Ja mam białe, żółte i czerwone, a Wy ?mariasen pisze:Chyba trzy sklerotyczki![]()
![]()