Dziękuję Agnieszko.AGNESS pisze:Iguś Twoje kolekcje są wspaniałe- iglaczkowa, aż słów brak z zachwytu- wspaniałe rośliny i wszystko tak pięknie pokomponowane![]()

Marcinie serdecznie zapraszam , może kiedyś będziesz na Kujawach to nie zapomnij mnie odwiedzić.Mutari pisze:Igo masz ogrodmny ogród i wcale mnie nie dziwi, że masz tam taką różnorodność roślin. Wszystko bardzo mi się podoba. Pewnie nie mogłabyś mnie wygonić jak bym Ciebie odwiedziłSiedział bym i siedział i podziwiał te piękności
:D:D
Góry, to dalekoiga23 pisze:Iwonka, kupowałam w górach z wzeszłym roku, taki 0.5 metrowy, ale ceny nie pamiętam, nie był widocznie szokująco drogi.MałaRybka pisze:Iga, pamiętasz kiedy, gdzie, jak duży i za ile kupiłaś swierk Inversa?
Zdjęcie o wschodzie słońca bardzo nastrojwe
Himalajską kupiłam jako roczną sadzonkę u na na Gajowej za jakieś śmieszne pieniądze.MałaRybka pisze:
Góry, to daleko. Inversy szukam od roku. Co prawda jest w Vitroflorze, ale kosztuje cos koło 500 zł
, a to za drogo. Od wiosny szukam Himalajskiej, ale słabo mi idzie. Widac kiepskie szkółki odwiedzam, a do tych lepszych nie dotarłam