Ogród Gośki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu jakie zakupy :D
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

A u mnie jest Auch...tylko matko jak daleko :-( Po drugiej stronie miasta...
ale chyba też sobie zorganizuję wyprawę, takie ceny to naprawdę coś...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

o raju Gocha :shock: ale zaszalałaś :shock: :shock: :shock:
Od razu otwieram stronę auchanową, żeby sprawdzić jakie mają promocje. Gosik a ile Ty masz do tego Rzeszowa? ... już sprawdziłam, masz kawałek. Pytałam, bo będę w Rzeszowie chyba 21.09 8) i myślałam, że wpadnę i złupię Ci ogród z tych wrzosów :wink: ;:143
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
igielka78
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 10:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No, no, nieźle ktoś poszalal na zakupach :D
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

Gosia, ja myślę, że teraz to ostatni dzwonek, żeby pakować potomstwo do fotelików i zakupy roślinkowe robić - jesteś w końcu na macierzyńskim :-) Potem może być róznie...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Wyjazd do Rzeszowa to dla mnie już cała wyprawa... z dzieciakami :roll: ... same rozumiecie :wink:
Odległość w km to coś koło 80, ja zrobiłam trochę więcej bo po drodze zahaczyłam jeszcze o Krosno :wink:

Zakup wrzosów już za mną, teraz się zastanawiam komu sprzedać dzieci by móc je w spokoju posadzić na nieistniejącej jeszcze rabacie :roll:
Co gorsze - pogoda się psuje - dziś słoneczko nie może się przedrzeć przez gęste chmury, jutro obiecałam babci odwiedziny prawnuków a w sobotę M wraz z Dawidem wjeżdżają na Węgry... I kiedy ja te zakupy posadzę? :roll:

Gocha a nie możesz przełożyć wyjazdu na 27- 28 września? Wtedy w Boguchwale odbędzie się Jesienna Giełda Ogrodnicza, planuję swoją obecność :wink:

Ale oczywiście 21-go zapraszam do Jasła :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p

Post »

g.kiecko pisze:Gocha a nie możesz przełożyć wyjazdu na 27- 28 września? Wtedy w Boguchwale odbędzie się Jesienna Giełda Ogrodnicza, planuję swoją obecność :wink:

Ale oczywiście 21-go zapraszam do Jasła :P
Gosiu, termin giełdy to pewnie 26, 27 - sobota/niedziela - odpada ze względu na zajęcia na uczelni, po za tym to wyjazd służbowy i nie bardzo ode mnie zależny. Dam Ci znać później kiedy dokładnie będę, może rzeczywiście uda mi się wpaść 8) (bez dwuznaczności tylko, proszę :lol: )
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
Soulcatcher
200p
200p
Od: 16 cze 2009, o 11:05

Post »

Gośka zakupy niesamowite! I to w takich ilościach :shock:
A wrzosy bardzo bardzo tanie! U mnie były po 5,50. Kupiłam 6 szt i wszystkie padły ;(
Mam nadzieję, że Twoje się przyjmą!
Awatar użytkownika
kamkamk
200p
200p
Od: 7 maja 2009, o 14:18

Post »

super zakupy, ja supermarkety omijam z daleka,żeby budżetu nie nadwyrężać, jeszcze się może na cebulki w biedronce skusze :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x_P-42

Post »

Gosiu a ogród, to pewnie z gumy masz , taki rozciągliwy ? ;:112
Awatar użytkownika
fela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2009, o 17:51

Post »

No Gosiu, musiałam się przedrzeć przez kilka nieznanych mi dotąd stron takie tu ożywienie :D . Podoba mi się forsycja przycięta w kulkę. Wiosną będziesz miała złote słońce w ogrodzie. Ostatniej wiosny obserwowałam te krzaczki w tutejszych ogrodach i te które były mocno przycinane miały bardzo dużo kwiatów. Należy też dodać,że same kwiaty były bardziej okazałe niż zwykle. Zazwyczaj ten krzaczek cieszy nas tylko wiosną, a Ty zrobiłaś z niego całoroczną dekorację, bo nawet pozbawiony liści zimą będzie fajny. Aż pokuśtykałam do okna, aby zobaczyć czy moją forsycję da się podobnie poprowadzić, ale chyba jeszcze nie. Przed przeprowadzką powędrowała z gruntu do donicy, a po przeprowadzce odwrotnie, no i chyba dotąd nie może sie otrząsnąć z szoku. Jesienią jeszcze trochę ją przytnę i spróbuję nadać jej nieco kulistego kształtu, choć nie będzie tołatwe, bo ma mniej gałązek niż Twoja. Sumak ostrowiec choć wydaje się taki zawadiacki i dzielny, to szkoda że...no nie powiem. A co do zakupów to cieszą mnie Twoje wrzośce i iglaczki. Oj będzie się pięknie działo! A jakie szczęśliwe będą Twoje dzieci baraszkujące pośród tych zielonych cudów. Myślę raczej o wiośnie, kiedy już będą mogły poruszać się bardziej samodzielnie.Kiedy będę miała swój ogród posadzę też jukę, Twoja jest super! Ja też chcę taką jak ma Gosia! ;:100
Ogródek Feli
A tu wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Moje drogie, jeśli chodzi o jesienne zakupy to nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa :P Może faktycznie o Biedronkę zahaczę... :wink:
Ogród jest jak najbardziej gumowy! - przecież jeszcze sporo trawnika zostało i tyle kwiatów w nim brakuje :shock:

Kasieńko my już raz wykończyłyśmy wrzosy, teraz kolej żeby wrzosy nas... finansowo :lol:

Felu Ty się może jeszcze nie forsuj! :P Miałaś odpoczywać na leżaczku a nie kuśtykać! Jak wrócisz do formy będziemy szaleć w Twoim ogrodzie :D
Ty przynajmniej nie musisz się obawiać stagnacji ogródkowej w czasie zimy - chyba, że znowu w tym roku będzie starsznie długa, może aż trzy tygodnie... :tan
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Ja też powiedziałam sobie: jeszcze tylko Biedronka... i pas :lol:
Ale przez Ciebie :evil: właśnie obejrzałam gazetkę Auchan i umieram... A trzeba zrobić przegląd samochodu i OC zapłacić w tym miesiącu... i węgiel...buuu :cry:
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Mamusiu kochana!!! :shock: :shock: :shock:
Zapomniałam o węglu!!!! ;:223 ;:223 ;:223 ;:223 ;:223 ;:223 ;:223 ;:223 ;:223
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p

Post »

ja też węgiel :evil: a u Was pewnie taniej :?
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”