Ogród - mój azyl - JolantaG cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Dorotuu
50p
50p
Od: 23 cze 2009, o 15:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pięknie u Ciebie :D a jaki porządek :D Też nie wiedziałam ile może być żurawek, a jak byłam niedawno w Hortulusie to jak bym miała więcej pieniążków i transport to bym chyba wykupiła parę żurawek , dużo ich tam było :D Pozdrawiam Dorota
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Jolu, masz piękny busz w ogrodzie. Chciałbym aby i u mnie kiedyś było podobnie.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

JOLU ,dziękuje .
AGNIESZKO ,żurawki rzeczywiście dodają kolorku rabatkom .Nie mogę się doczekać przyszłego roku ,aby się rozrosły .Mam nadzieję ,że wszystkie przezimują :?
IGUŚ ,jeszcze troszkę to potrwa, zanim zapełnię wszystkie wolne miejsca . :wink:
HALINKO ,dziękuje .Jak mi będzie coć zbywało ,to chętnie posadzę u ciebie . :wink: Na razie to wszystko, to takie maleństwa . :?
MAJECZKO ,nową fryzurkę sobie zrobiłam ,bo szłam na weselę .Niestety mam już prawie całkowicie siwe włoski ,dlatego muszę bardzo często je farbować .Zrobiłam balejage i ścięłam dość sporo . :wink:
Nie widać zbyt dokładnie ,ale mało mam swoich fotek .Nie lubię być fotografowana . :?
Obrazek
JACKU ,porządek .Nie wiem gdzie ty go tutaj widzisz .Musiał byś to wszystko, na żywo zobaczyć :!: Wtedy zmienił byś zdanie . :wink: Nie mam wysypanych korą, wszystkich rabatek ,bo musiała bym kupić chyba kilka przyczep . :? Tylko te na poprzednich fotkach .
MONIKO ,dziękuje .Też by mi się przydało mnóstwo kory ,ale skąd brać na to wszystko .:?:
DOROTKO ,też bym chciała trafić do Hortulusa ,lub czegoś podobnego .Oj nakupiła bym tam :shock: :shock: :shock: Chyba ,żebym była z M , :? to zakupy były by skromniutkie . :wink:
MARCINIE ,nawet nie wiesz jak szybko powstaje taki busz . :wink: Przy twoich skłonnościach do zakupów ,bardzo szybko będziesz miał taki busz . :wink:
x-o-1
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 cze 2007, o 20:16

Post »

Jolu :)
Rabaty pięknie zadbane, tylko pogratulować. U mnie codziennie , kiedy pójdę na działkę to pełno liści.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jola na baletach , brawo , brawo :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58

Post »

Jola, wygląda na to, że dobrze się bawiłaś. :lol: :lol:
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
x_P-42

Post »

Jolu ! O jakich Ty siwych włosach piszesz ? Taka młoda, wigorna ( jak mawiała moja babcia) babeczka ?;:7
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Joluś, świetne zdjęcie :D :D I dobrze Ci w tej fryzurze :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

EWO ,u mnie niestety też już jesień blisko .Wszędzie mnóstwo liści . :(
OLU ,to było wesele chrześniaka M .Było cudownie ,nigdy jeszcze się tak świetnie nie wybawiłam . :wink:
MAJU ,wesele było superaśne .Orkiestra pierwsza klasa .
POLU ,nie zaprzeczam ,że jestem młoda i wigorna :wink: ,tylko te siwe włoski za wcześnie przyszły .Mamy to rodzinne .Mój M chociaż starszy ode mnie ,prawie wcale nie ma siwulców .
MONIKO ,dziękuje .

U mnie dzisiaj było święto dyszla ,ale niestety za wiele nie kupiłam . :( To co mieli ,to przeważnie już mam . :? Kupiłam tylko maleńką kosodrzewinę i mahonię media WINTER SUN

Obrazek
Obrazek
Obrazek
x_P-42

Post »

Rozumiem,ze cicia , to ze sprzedaży wiązanej -w komplecie z kosodrzewiną ;:112
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To moja ulubiona mahonia :) Pamiętaj, Jolu, o okryciu na zimę, lubi przemarzać.
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Witaj Jolu, czy zakupiona kosodrzewina ma takie długie igły czy tak wyszło na fotce? Pokaż fotkę mahoni po posadzeniu na rabacie jestem ciekawa jak wygląda pośród innych roślin?
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

POLU ,mam dużo kotów .Ciągle mi ktoś je podrzuca . :? Zwłaszcza ten szary ,jak tylko wyjdę z domu ,zaraz plącze się pod nogami . :wink: Myślał pewnie ,że pancia wystawiła jakiś smaczny kąsek , :P ,a tu tylko znów coś do ogrodu ,a nie dla niego . :wink:
MONIKO ,kupując tą mahonię ,podejrzwałam ,że jest z tych bardziej wrażliwych ,ale bardzo mi się podoba ,więc zaryzykuję .Mam nadzieję ,że przetrwa zimę .Ponoć bardziej jej szkodzi brak wody zimą, aniżeli mróz .Jesienią trzeba ją solidnie napoić .
ANIU ,ta kosodrzewina rzeczywiście ma takie długie igiełki i jakby troszkę poplątane .Podoba mi się ,może to jakaś specjalna odmiana .Niestety wizytówki przy sobie nie miała . :? Mahonię ,jeszcze nie wiem gdzie posadzić :? Może na żółtej rabatce ,a może tam ,albo tam ;:24 ...........Zaraz czeka mnie spacer po ogrodzie i szukanie dla niej miejsca . :wink:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu, uprawiam tę mahonię od 5 lat, dwa razy już przemarzła, ale łatwo odbija od korzenia. Jest cudna, więc warto ją mieć :D Lubię te czerwone przyrosty na wiosnę :)
AFRYKA
Mój ogród.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Jolu, machonia cudna , myślę ,że u Ciebie może nie przemarznąć, tam jest cieplej.Ale ta kosodrzewina????????To raczej jakaś sosna będzie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”