Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
EWUNIU żółtych w ogóle nie mam mogłam Ci dac więcej tych kłączy ale nie wiedziałam . A gdyby to były białe gdyż takie tez mam
Dla dobijających się o fotki to parę z dzisiejszej pracy . Wróciłam o 19 do domu i rąk nie czuję od noszenia . a tak wygląda nowy płotek . Będa tam z tyłu posadzone róże 2 rugosy a co do reszty to nie mam jeszcze sprecyzowanych planów .

Dla dobijających się o fotki to parę z dzisiejszej pracy . Wróciłam o 19 do domu i rąk nie czuję od noszenia . a tak wygląda nowy płotek . Będa tam z tyłu posadzone róże 2 rugosy a co do reszty to nie mam jeszcze sprecyzowanych planów .

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witaj Jadzieńko. Podziwiam zmiany Twojego ogródka. Siatka bardzo elegancka, choć tamten płotek miał swój urok. Ale do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić. Pracy masz dużo, ale ty to chyba lubisz, a ona Ciebie, więc nawzajem się uzupełniacie

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JAKUCH
OLU wybacz SKS pustynnik pomieszał mi się z puszkinią . Teraz dopiero jak czytałam uzmysłowiłam sobie mój błąd . Na tej ławce fajnie się siedzi to moja zagrycha do kawki . Możesz sie poczęstowac
HANIU tam gdzie teraz robię będzie taki mini skalniak .Muszę jeszcze tam sporo ziemi nanosić żeby to wszystko zakryc . Po deszczu wsadzę dopiero roślinki ,które już mam kupione
ADUŚ na pewno zaszalałaś na jarmarku a było w czym wybierac . Ty tak samo lbisz pracę a jeszcze jak widać jej efekty to w ogóle . A propo starego płotu to masz rację teraz na razie nie mogę się do teo płotu przyzwyczic . Teraz dopiero widać jakie za płotem są chaszcze więc muszę czymś zasłonić . Kocham pracę i ona mnie też
Dziękuję wszystkim za odwiedziny mam nadzieję ,że sie nie rozczarujecie . Każdy zresztą ma swój indywidualny pogląd na ogród . Ja go mam dla przyjemności SYZYFOWYCH PRAC

HANIU tam gdzie teraz robię będzie taki mini skalniak .Muszę jeszcze tam sporo ziemi nanosić żeby to wszystko zakryc . Po deszczu wsadzę dopiero roślinki ,które już mam kupione
ADUŚ na pewno zaszalałaś na jarmarku a było w czym wybierac . Ty tak samo lbisz pracę a jeszcze jak widać jej efekty to w ogóle . A propo starego płotu to masz rację teraz na razie nie mogę się do teo płotu przyzwyczic . Teraz dopiero widać jakie za płotem są chaszcze więc muszę czymś zasłonić . Kocham pracę i ona mnie też

Dziękuję wszystkim za odwiedziny mam nadzieję ,że sie nie rozczarujecie . Każdy zresztą ma swój indywidualny pogląd na ogród . Ja go mam dla przyjemności SYZYFOWYCH PRAC

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Przyjemności syzyfowej pracy zna chyba każdy ogrodnik.
Jedną z nich jest pielenie.
Ale u Ciebie nie ma co pielić Jadziu.
Chyba, że roślinki co byłoby zbrodnią.
Płotek całkiem ładny, tylko go obsadzić, żeby ogródek nadal był intymnym miejscem dla Ciebie.
A jak tam pomidorki i ogórki ?
Jeszcze rosną ?

Jedną z nich jest pielenie.
Ale u Ciebie nie ma co pielić Jadziu.
Chyba, że roślinki co byłoby zbrodnią.

Płotek całkiem ładny, tylko go obsadzić, żeby ogródek nadal był intymnym miejscem dla Ciebie.
A jak tam pomidorki i ogórki ?
Jeszcze rosną ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj, ale u Ciebie zmian !! Wystarczy zatonąć w robocie na kilka dni, a Ty już szykujesz niespodzianki
Ledwie poznałam Twój ogród po zmianach.
Spieszę donieść, że dotarła do mnie jakaś paczuszka
nie wiesz czasem co tam może być??
bo ja jeszcze nie wiem... nie zdążyłam dziś odebrać, ale jutro po szkole pędzę na pocztę.. a potem czeka mojego M jego ulubione zajęcie
Jeszcze nie dziękuję, żeby nie zapeszyć, ale myślę, że to to co myślę ...

Spieszę donieść, że dotarła do mnie jakaś paczuszka

Jeszcze nie dziękuję, żeby nie zapeszyć, ale myślę, że to to co myślę ...

- JAKUCH
GRAZYNKO pomidorków jeszcze parę wisi niedojrzałych a ogórki to już historia . Muszę czymś obsadzić chcę kupić 2 ROSA RUGOSA jedną różę mam pnąca mam blisko płotu gdyz z tą myślą ją tam wsadziłam . Myślę ,ze chyba samymi różami obsadzę siatke gdyż bardzo je uwielbiam . Z drugiej strony od frontu posadzę BRABANTYa między nimi powojniki . Myślę ,że będzie to ładnie wyglądac . Tylko trzeba trochę uszczuplić budżet
Mam nadzieję ,że do wiosny się uporam oby jak najdłuzej była pogoda .
AGA nie dziękuj niech się rozmnażją i ciesza oko . Ja też teraz przesadzam moje w inne miejsca gdyż te ,które były pod płotem muszą zmienić miejsce ,

AGA nie dziękuj niech się rozmnażją i ciesza oko . Ja też teraz przesadzam moje w inne miejsca gdyż te ,które były pod płotem muszą zmienić miejsce ,