Ogród Ewy F
Witaj Polu! U Ciebie też zmiany . Sterroryzowałaś całą rodzinę i dlatego masz tylu pomocników 

Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie pracowałam w zawodzie, ale mam dyplom drogowcaewa f pisze:,
U mnie jest jedna frakcja i trochę sie miele pod stopami.Drogowiec by się krzywił ,a dla mnie ma urok naturalności

O zrąbkach myślałam na ścieżki pod drzewami. Przyznam szczerze, że myślałam o podkładach,
ale one cuchną z daleka, nie znoszę tego zapachu, są nasączane preparatami chemicznymi,
może xylamitem, nie mam ochoty wprowadzać ich do ogrodu.
Wjazd trzeba wyłożyć twardym materiałem. Mam tak samo, jeśli nie jestem pewna, to wolę odłożyć temat.
Te pomarańczki to jakieś opóźnione liliowce?
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
Och Elu więc ty wiesz wszystko o drogach ,Ja z tym nie mam nic wspólnego,a to były tylko moje spostrzezenia Generalnie nawierzchnie to drogi temat,zwłaszcza jak jest sporo metrow kwadratowych Bez zachwytu podchodzę do be tonu ,zarówno udajacego kamień,jak i kostki.
Tak ,kwitną jeszcze pojedyncze liliowce.Ten się wyjątkowo opóżnił i ma cały pęd pączków
Tak ,kwitną jeszcze pojedyncze liliowce.Ten się wyjątkowo opóżnił i ma cały pęd pączków
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo, wiedziałam,że Chronos robi z konglomeratu, ale podobają mi się ich wyroby. Natomiast rzeczywiście ceny są za wysokie. Mam u siebie trochę ich wyrobów - kupionych w cenie 100-200 zł ! - jak na razie przetrwały zimę bez problemu ( też duże donice ). Ale nie miałam pojęcia,że nie dają gwarancji przetrwania i mogą popękać !!! Dzięki za ostrzeżenie.
Ja dotychczas nie znalazłam nic innego w miarę szlachetnie wyglądającego i w dostępnych cenach w okolicach W-wy, więc ich oferta przecenionych produktów wydaje mi się atrakcyjna.
Jeżeli znajdziesz coś ciekawego z piaskowca - pochwal się, chętnie skorzystam z Twoich przetartych ścieżek.
Opóźnione liliowce piękne !
Ja dotychczas nie znalazłam nic innego w miarę szlachetnie wyglądającego i w dostępnych cenach w okolicach W-wy, więc ich oferta przecenionych produktów wydaje mi się atrakcyjna.
Jeżeli znajdziesz coś ciekawego z piaskowca - pochwal się, chętnie skorzystam z Twoich przetartych ścieżek.
Opóźnione liliowce piękne !
Tamaryszku ! Donica,a fontanna to spora różnica ,także w cenie.Donicę też bym zaryzykowała,bo wzory ładne,'Liliowiec naprawdę mnie zaskoczył.Oj ,jak chciałabym mieć już ich gąszcz
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grzyby z Twojej działki???? Ja się cieszyłam trzema maślaczkami, a u Ciebie rosną takie

Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
Witajcie !
Aszko,dlaczego nie masz szans na grzybobranie?
Elsi! Oczywiście ,że z naszej działki,Od paru dni po kilka dziennie zbieramy.Dzisiaj też będzie słoiczek.Nie ma tu moich wielkich starań,bo gleba piaskowa okazała się idealna,ale na obrzeżach rosną świerki ,sosny i dęby ito przyciąga grzyby
Geniu!Jak znajdę ,to radość ogromna,taki dzieciecy zachwyt.
Agnes!Byłam też kilka dni temu w lesie,ale nie było zatrzęsienia
Aszko,dlaczego nie masz szans na grzybobranie?
Elsi! Oczywiście ,że z naszej działki,Od paru dni po kilka dziennie zbieramy.Dzisiaj też będzie słoiczek.Nie ma tu moich wielkich starań,bo gleba piaskowa okazała się idealna,ale na obrzeżach rosną świerki ,sosny i dęby ito przyciąga grzyby
Geniu!Jak znajdę ,to radość ogromna,taki dzieciecy zachwyt.
Agnes!Byłam też kilka dni temu w lesie,ale nie było zatrzęsienia
Dziękuję Moniko!Pewnie i u Ciebie grzyby się pokazują.Najbardziej malownicze są muchomory
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12