Moje szkraby
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Niestety mam taki egzemplarz, że do prac domowych się nie nadaje...esti42 pisze:A nie masz jakiejś pracy w domu dla niegoto się przestanie buntować
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak coś upolujesz to daj znać

Ewelinko ja też bardzo lubię fikusy. Sprężystą variegatę dostałam od koleżanki do ukorzenienia i bardzo ładnie rośnie, a zielonego sprężystego kupiłam w czerwcu w Realu za 7zł. No grzechem byłoby nie kupić

Gosiu witaj u mnie

Asiu ja też się z tego bardzo cieszę

- Taccanivea
- 1000p
- Taccanivea
- 1000p
Mój niestety lubi włóczyć się ze mną jak piesek... Nawet kiedy wracam z pracy, to zamiast iść do domu (kończy pracę 15 minut wcześniej niż ja, dodać jakieś 20 minut dojazdu z pracy do domu...) czeka na mnie na przystanku
Także rano wychodzimy razem i wracamy też razem... I kiedy tu wyskoczyć na kwiatowe szaleństwo 

- Alima2
- 1000p
- Od: 16 sie 2009, o 22:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Marylko 
Wpadłam na spacerek po Twoich milusińskic...pięknie
Widzę,że masz sterlicję,szeflera,nolinki,i męczennice -powiedz jak podlewasz ? Ja mam nowe! Powiem tak: męczennicę zalewam wodą( dzisiaj zauwazyłam pierwsze pąki) Nolinki bardzo oszczędnie-praktycznie podsuszam.Sterlicję i szeflera mam nowe i nie za bardzo wiem co i jak

Wpadłam na spacerek po Twoich milusińskic...pięknie

Widzę,że masz sterlicję,szeflera,nolinki,i męczennice -powiedz jak podlewasz ? Ja mam nowe! Powiem tak: męczennicę zalewam wodą( dzisiaj zauwazyłam pierwsze pąki) Nolinki bardzo oszczędnie-praktycznie podsuszam.Sterlicję i szeflera mam nowe i nie za bardzo wiem co i jak

- Taccanivea
- 1000p
Alinko ja też męczennice podlewam często, tak żeby miała stale wilgotne podłoże. Tak samo robię ze sterlicją. A szeflerę rzadziej, kiedy ziemia dobrze przeschnie... I spryskuję ją wodą. U rodziców mam jeszcze łaciatą szeflerkę, ale z braku miejsca nie zabrałam jej ze sobą kiedy się przeprowadzałam
Nolinę podlewam rzadko. Tylko jedna mi została, pozostałe 2 znalazły nowe domki. Raz na 2 tygodnie ją podlewam i nie wiem czy nawet to nie za jest za często... W każdym razie rośnie ładnie 

-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
-
- ZBANOWANY
-
- ZBANOWANY