Rośliny doniczkowe - effa

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oby więcej było tych dobrych dni. Teraz taka pogoda, że faktycznie nie jest łatwo :roll: :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
koniczynka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2008, o 19:06

Post »

odpoczywaj ile wlezie teraz masz okazję poleniuchować :P Obrazek
Krystyna.F
ZBANOWANY
Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewuniu,jak najwięcej odpoczywaj,bo potem już się nie da.Niech Ci wróci dobre samopoczucie.Zajrzyj na priv.Buziaczek dla dzidziusia.
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Witaj Ewuniu!
Przejrzałam Twój wątek i muszę powiedziec, że bardzo ładne te Twoje kwiatuszki.
Szkoda, że musiałaś niektóre odsprzedac, ale w końcu dzidziuś jest najważniejszy
i też potrzebuje miejsca dla siebie. ;:86
Trzymaj się cieplutko i życzę szcześliwego rozwiązania! ;:67 ;:68
Pozdrawiam!
Ela
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Krystyna.F
ZBANOWANY

Post »

Jak się Rybko czujesz? Mam nadzieję że już lepiej? Myślami,sercem,i duszą jestem z Tobą!!! Wszystko będzie dobrze-wierzę w to całym sercem. Pozdrowionka i moc buziaczków dla Ciebie i dla szkrabika wielkiego,który się narodzi(ł).
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Ewuniu kochanie trzymaj się. Jeszcze troszkę musisz wytrzymać :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22

Post »

Witajcie kochane ;:1

Uff w końcu wyszłam ze szpitala. Starczy mi te 5 tygodni leżenia plackiem - to był mój najdłuższy pobyt w szpitalu i naprawdę nie zazdroszczę nikomu leżeć aż tyle, a wiem że niestety niektóre kobiety leżą i dłużej. Strasznie tęskniłam za swoimi własnymi czterema ścianami. W szpitalu wyszły mi dodatkowo skurcze na zapisie, potem jak się polepszyło i miałam nadzieję że wyjdę to znowu mnie złapało. Grunt że wytrzymaliśmy to z Kubusiem i dałam radę go przekonać że na razie dobrze mu u mnie w brzuszku :wink: Niestety cały czas mam skróconą szyjkę o 50% ale został mi jeszcze tydzień czasu do końca 8 miesiąca więc chyba jakoś dotrwam. W domu też mam leżeć plackiem żeby nie kusić losu, a potem to już będzie w miarę bezpiecznie. Powiem Wam że najadłam się wielkiego stracha bo wcześniactwo niestety niesie za sobą pewne ryzyko. No ale odpukać jest już wszystko na dobrej drodze :D Mam nadzieję, że odezwę się do Was jeszcze przed rozwiązaniem, ale to dopiero za jakiś tydzień bo póki co nie chcę kusić losu i staram się za długo nie siedzieć ani chodzić.

Mój M opiekował się przez ten czas roślinami ale jeszcze ich nie doglądnęłam, mam nadzieję że dużych strat nie będzie :lol: chłopina starał się jak mógł :lol:

Trzymajcie się kochane cieplutko ;:168
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Krystyna.F
ZBANOWANY

Post »

To wspaniale że już jesteś z nami!!! ;:1 ;:1 ;:1 Z radości chyba zacznę tańcować :tan :tan :tan :heja :heja :heja :heja
Teraz się połóż koniecznie i leż placuszkiem i odpoczywaj i niczym się na razie nie ptzejmuj.Szkrabik w brzuniu jest ważniejszy, niż cokolwiek!!!!! Odpoczywaj i patrz radosnego końca. Pozdrawiam bardzo,bardzo serdecznie. :D :D :D :wit :wit :wit
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Trzymam za Was kciuki, dobrze, że skończyło się na strachu. Podobną sytuację miała moja koleżanka, ale córeczka przyszła na świat terminowo i zdrowa jak rydz. :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Ewuniu, jak dobrze, że wszystko jest w porządku! :heja :heja :heja
Leż, odpoczywaj i niczym się nie przejmuj.
Teraz Ty i Kubuś jesteście najważniejsi! A M na pewno jak najlepiej zaopiekował się zielonymi. :D
Pozdrawiam Cię bardzo gorąco! ;:168
Ela
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu bardzo się cieszę, że wszystko u Was wporządku. Leż i odpoczywaj, a na pewno wszystko będzie dobrze :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
koniczynka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2008, o 19:06

Post »

pozdrawiam i życzę miłego dzionka Obrazek
Awatar użytkownika
Wioleta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lis 2007, o 18:17

Post »

Cieszę się Ewo, że czujesz się dobrze.
Dla dodania otuchy chciałam Ci napisac, że synka urodziłam w 35 tyg. ciąży, ważył 2590g, ale był zdrowy i nawet nie musiał leżec w inkubatorze pod rurkami. Z drugą ciążą też miałam problemy (skurcze, skrócona szyjka) i gdy byłam na wizycie miesiąc przed terminem to miałam rozwarcie na 2,5 cm a urodziłam 3 dni po terminie (bez leżenia w szpitalu)
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22

Post »

Dziewczyny dzięki za odwiedziny i miłe słowa. Leżę cały czas, jeszcze tydzień i będę mieć pełne 36TC także jestem już spokojniejsza. Mój M nigdy w życiu tak przy mnie nie kukał :lol: swoją drogą jakby mieć tak codziennie robione i podstawiane posiłki to byłoby fajnie :lol: Przynajmniej teraz mogę sobie na to pozwolić :wink: Choć takie leżenie do przyjemności nie należy, mój kręgosłup i inne kości dają mi o sobie bardzo znać. Poza tym mięśnie to mi normalnie zanikły, jak wróciłam do domu to byłam tak zmęczona całą drogą ze szpitala i wejściem na moje IV piętro że głowa mała. No ale cóż zrobić...

Wiolu dzięki za słowa pocieszenia :D Mój mały miał niecałe półtora kilo jak trafiłam do szpitala, więc był to dla mnie ogromny stres. Zresztą sama wiesz bo też to przechodziłaś. Najgorszy jest strach o maleństwo, bo zdrowie najważniejsze. Całe szczęście że już niedużo mi zostało do końca 8 miesiąca i będzie już bezpiecznie. Ale coś mi się wydaje że do terminu nie dotrwam, bo symptomy na to wskazują... no nic zmykam się dalej kłaść.

Pozdrawiam Was wszystkich ;:168
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu najważniejsze, żeby maleństwo było zdrowe. A Ty odpoczywaj!
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”