W.o. Psach cz.8 (2009.09 - 2011.02)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U nas Ghana czasem wpełza na ławę :twisted: Jak nie ma nikogo w pokoju, przy nas za nic tego nie zrobi. Uwielbia dopijać herbatkę :twisted:
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

a mój to nie? tylko cwaniak patrzy czy coś gdzieś nie zostało...

jak jestem w okolicy to aniołek, a jak spuszcze z oka to tylko niucha co by tu gdzies polizać albo ukraść....
ale nawet jak mu się uda to juz w trakcie jedzenia albo wylizywania uszy kładzie po sobie i przygotowuje się do ucieczki z minką "ja? ja przecież nic nie zrobiłem"
sylwekw

Post »

agaxkub pisze:....
a pije ze zlewu, a właściwie z miski tam wstawionej (swojej osobistej) bo:
1. miska stojąca na podłodze była wiecznie wywrócona, rozchlapane naokoło,
.....
:-) są takie miski do picia dla psa, których nie jest on w stanie przewrócić o ile to nie pies cyrkowy :-) a i chlapie się z nich baaardzo mało :-) nawet jak się chce samemu z miski wylać wszystką wodę do ostatniej kropelki to trudno to zrobić nawet odwracając ją "do góry nogami"
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pokaż mi taką miskę, proszę!!!
Prot potrafi wywrócić każdą miskę z wodą, kiedy zajmuje się jedzeniem z innej miski. Jest tak zaaferowany i skupiony, że nie zwraca uwagi na to, co się dzieje dookoła. Posuwa nosem michę z jedzeniem w kąt, a tylnymi łapami jakoś tak przypadkiem włazi do miski z wodą :roll: Czyli zamiast stać prostopadle do ściany i do swoich trzech misek ustawionych w rządku, mając pysk w ostatniej misce obraca się jak wskazówka zegara tak, aż stoi przyklejony do ściany całym cielskiem, a dwie miski wykopane jednym wierzgnięciem leżą w kałuży wylanej wody :roll: Dobrze, że suche jedzonko z trzeciej miski wsypuję przedtem do pojemnika, bo inaczej kałuża inkrustowana by była granulkami, marchewką, kaszą i czym tam jeszcze :lol: :lol: :lol:

No to jakie miski pomieszczą litr - półtora litra jedzenia czy wody i nie dadzą się przewrócić?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Też jestem tego ogromnie ciekawa! Moje psiaki zawsze w tej samej chwili chcą pić i wtedy oczywiście bałagan na wszystkie strony.
Awatar użytkownika
Rodusik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2009, o 10:09

Post »

Mój Rodi zawsze jak je czy pije to podnosi mordkę w górę albo chodzi i wszystko jest mokre albo uciapane jedzeniem. Jest też wybredny i jak je to wypluje marchew lub coś co mu nie smakuje z posiłku.
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Ostatnia fotka jest super :lol:
Moja Lula niby mała a też je jak prosiak, wypluwa, wykłada sobie jedzenie na poźniej, chlapie wodą.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

A moja A.jest alergikiem :( .Leczymy się z atopowego zapalenia skóry.... :(
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Biedna Anabelka, i co jej dokładnie dolega? mocną ją swędzi?
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Drapie się...na brzusiu ma takie czarne kropeczki,łzawią jej oczka....echhh....tak mi jej szkoda :( .Myślałam,że to świerzb,czy coś...Dostała wczoraj zastrzyk przeciw świądowy i teraz już bardzo rzadko się drapie.
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Biedactwo malutkie :( mam nadzieję, że lekarstwa jej pomogą.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Też mam taką nadzieję.Za 10 dni mam ją wykąpac w jakimś specjalnym szamponie...i jeszcze wetka kazała mi wyciąc wszystkie kudełki nad ślepkami,żeby dodatkowo jej ich nie drażnic....nie wiem,czy to zrobię....jak ta piesia bedzie wyglądac?
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

u mnie wskakiwał tylko do mnie i kładł się tak w nogi, ze nie mogłam sie ruszyć a to kawał cielska, był to mój błąd nie skojarzyłam, że nie chciał spać na tzw.kołderce na podłodze, wolał wskakiwać w końcu dostał do dyspozycji tylko wyłącznie swojej leżankę, zostawił fotele i wskakiwanie do mojego wyrcia.
Drugim przyzwyczajeniem było picie wody ale z kranu w wannie, to było nawet zabawne jak siedział przy wannie i prosił "no daj mi pić, co nie widzisz" niestety teraz jest na tyle chory że wchodzi sporadycznie do łazienki sprawdzić gdzie jestem.

Prawda jest, że każdy powinien mieć swoje miejsce wiem że to często teoria, ale trochę rozsadku musi nam pozostać.
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Antooosiu współczuję, biedna Anabelcia. :wink:
Niby każdy powinien mieć sowoje miejsce, ale jako dziecko lubiłam przytulać się do mojego psa i tak zostało, dalej fajnie jest jak zasypia obok, gdy czytem książkę, czy oglądam film. Ale kłopot jak piesiów zrobiło się więcej i większych :lol: :lol: :lol:
Rodusik jest przepiękny. A moje psy też jedzą jak świnki, no poza Skandikiem :D Dziewczyny to straszne bałaganiary. :twisted:
sylwekw

Post »

Nalewka pisze:Pokaż mi taką miskę, proszę!!!
.......
OK. Zrobię zdjęcie miski swojej suni i zobaczysz o jakiej mówię.
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”