Nadal ślamazarnie poruszam się po forum. Dopiero dziś załapałam o co chodzi z tymi serduszkami (a nie jestem blondynka)
Szczerze i serdecznie zatem GRATULUJE
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Witaj Przemku !
Widzę, że też udzielacie się towarzysko, jak milo !
Zawsze , jak wejdę do Twojego wątku wzdycham z zachwytu.
Cudnie kwitną astry, zimowity, marcinki, wszystko piękne i dorodne.
Pozdrawiam.
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
Przemku w końcu coś pokazałeś i to jakie smaczności A myślałam, że tak "zarobiony" jesteś, że na forum już nie masz czasu.
Co myślisz o wizycie u Agnieszki111 ? Zaprasza.................
Przemku mój imienniku, jestem oszołomiony!!!
Zimowity wyglądają niesamowicie i elegancko! Aż miło popatrzeć an tak piorunujący efekt!
Rok temu nie wiedziałem co to jest w ogóle zimowit a teraz marze o takiej rabacie jak Ty masz
Na drugim zdjęciu są faktycznie trytomy groniaste (Kniphofia uvaria). Wysiałem je wczesną wiosną, niestety z paczuszki 0,5g uzyskałem raptem 9 roślin. Jeżeli spojrzeć na cenę 1,40zł to i tak nie wyszło najgorzej. Teraz będą zimować w tuneliku a na wiosnę sio do gruntu. Na pierwszym zdjęciu, za trawą pampasową reszta moich trytom.
Przemku a co jest na piątym zdjęciu - po rukoli? Wieloletnie czy jednoroczne? Bo bardzo mi się podoba i chcę takie na wiosnę. Chyba dobre jest na obwódki?