Moje zacisze.
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grześ nie wracasz czasami przez Śląsk - 11 mamy zjazd w Gliwicach 

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- grzech77
- 200p
- Od: 29 maja 2008, o 10:39
Jak bys wiedziala ... wracam przez Chorzow. 8) Ale będę tam tylko dwa dni. 8 wieczorem przyjade , przespie sie, rano przewietrze mieszkanie i je troche ogarne a potem zamkne znowu na pare tygodni. No moze wczesniej wpadne na rolki do parku
A tak w ogole to wszystkich Was pozdrawiam i sle calusy z upalnej Italii 

Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p
Niniejszym oznajmiam wszem i wobec, wróciłem do domu i z jednej strony jestem taki
... ale z pewnego powodu taki
Ale jesteście Wy więc .... jest tak 

Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p
Witam Wszystkich ! Trochę odsapnąłem po wczorajszej podróży, która jak zwykle bywa w moim przypadku nie była normalna. Zostałem spisany przez panów policjantów, jadąc busem z Katowic do Krakowa. Ale było fajnie ... A to przez to, że jakaś pani uparła się, że jej zginęła reklamówka ze spodniami, takie białe z Terra Nova. No i wezwała policję, która nas zatrzymała na bramkach A4 w Krakowie. Spisali, przejrzeli bagaże, przeszukali cały bus i po prawie godzinie, puścili dalej. Spodni nie znaleziono ... A teraz już coś o zdjęciach. Leśny cyklamen, dzikie figi i coś co wyglądało jak asparagus a wszystko to rosło na drodze do najmniejszej na świecie bazyliki.

Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p
Joluś przywiozłem wszystko to co widać na tych zdjęciach. Poza figami i dębami bo je już mam
A to ostatnie to chyba chmielograb (?) Mam jeszcze parę roślin może najlepiej jak zrobię zdjęcie i wkleję 

Moje zacisze.
Moje zacisze.