Mój ogród- mariasen cz.4
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Majka te ostatnie funkie to
oczopląsu dostanę zaraz
boskie
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To już wiesz:) stracimy wzrok, albo będziemy siedzieć i się wpatrywać w nie cały czas:D
ogródeczek
storczyki
storczyki
-
x_P-42
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mariusz, nie zrobimy sobie krzywdy
Ola, ja nie robię przetworów, tylko sok z winogron. Obiad ugotowałam na dwa dni i mam spokój. Konwalnik ma nawet owoce czarne, faktycznie ciemny typ.
Polu, dzisiaj dużo zrobiłam w ogrodzie, a w przerwach przyglądałam się hostom, niektóre są już teraz super.
Blue Hawai wypuściła pierwszy poważny liść , maluszek Tattoo jakoś się wygrzebała, jak ją dostałam wyglądała strasznie.

Ultramarine ma piękny niebieski kolor i Flemish Sky też.

Touch of Class nie obgryzają ślimaki, Sweet and Sour tez chyba nie jest ich przysmakiem

Ola, ja nie robię przetworów, tylko sok z winogron. Obiad ugotowałam na dwa dni i mam spokój. Konwalnik ma nawet owoce czarne, faktycznie ciemny typ.
Polu, dzisiaj dużo zrobiłam w ogrodzie, a w przerwach przyglądałam się hostom, niektóre są już teraz super.
Blue Hawai wypuściła pierwszy poważny liść , maluszek Tattoo jakoś się wygrzebała, jak ją dostałam wyglądała strasznie.

Ultramarine ma piękny niebieski kolor i Flemish Sky też.

Touch of Class nie obgryzają ślimaki, Sweet and Sour tez chyba nie jest ich przysmakiem

-
x_P-42