W moim ogrodzie - Marysia
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Marysiu :P
Bajeczny odgród ,bajeczne roślinki.
po prostu marzenie.
Nawet zwierzaczki są bajeczne.
Idę podziwiać i się zachwycać
Papa
Bajeczny odgród ,bajeczne roślinki.
po prostu marzenie.
Nawet zwierzaczki są bajeczne.
Idę podziwiać i się zachwycać

Papa

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Co ja będę powtarzać poprzedników, że pięknie,m że cudownie, że kolorowo ... :P
No, faktycznie kolorowo, no pięknie, no ślicznie, ale te odwrócone złote "parasolki", to dopiero jest cudo!!! Fantastyczne ujęcie
No, faktycznie kolorowo, no pięknie, no ślicznie, ale te odwrócone złote "parasolki", to dopiero jest cudo!!! Fantastyczne ujęcie

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Marysiu, przeszłam się dziś po raz pierwszy po Twoim ogrodzie i... po prostu słów mi brakuje. Od pierwszego do ostatniego zdjęcia wyglądałam mnw. tak:
Najpierw wyliczałam sobie co zrobiło na mnie największe wrażenie, ale jest tego za dużo. A jakość i kompozycja Twoich zdjęć po prostu powala. Wielbicielką roślin jestem od dawna, psów - od jeszcze dawniej, a teraz chyba jeszcze polubię koty
Przesyłam wyrazy zachwytu i zazdrości

Przesyłam wyrazy zachwytu i zazdrości

Dziękuję wszystkim za tak miłe słowa. Aż się zarumieniłam czytając Wasze posty
.
Fotografowanie jest moim hobby. Nie mam ani „technicznego” przygotowania ani profesjonalnego aparatu (Canon Powershot A520). Uważam jednak, że zdjęć nie robi aparat, ale człowiek, który go trzyma. Fotografuje tak jak czuję. Wystarczy mieć oczy szeroko otwarte i „łapać chwilę”.
APUS kwiat o który pytasz to Trytoma (Kniphofia uvaria).
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i dziękuję raz jeszcze za miłe słowa
M.

Fotografowanie jest moim hobby. Nie mam ani „technicznego” przygotowania ani profesjonalnego aparatu (Canon Powershot A520). Uważam jednak, że zdjęć nie robi aparat, ale człowiek, który go trzyma. Fotografuje tak jak czuję. Wystarczy mieć oczy szeroko otwarte i „łapać chwilę”.
APUS kwiat o który pytasz to Trytoma (Kniphofia uvaria).
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i dziękuję raz jeszcze za miłe słowa
M.