Ogród - mój azyl - JolantaG cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mariasen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 paź 2006, o 21:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dobrze, że jest tyle dni do sadzenia, mam jeszcze dużo roślin w doniczkach.Nie ma upału powinien być dobry dzień do pracy. :lol: :lol:
Pozdrawiam Majka
spis wątków
wizytówka
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

IGIEŁKO ja w soboty i niedziele wstaję zawsze o 7,30 ,a w pozostałe dni o 6,30.
Gdybym chciała dłużej pospać lub poleżeć to nie mogę ,bo później bolały by mnie wszystkie kości .
DALU
,ja też czasami oglądam MAJĘ W OGRODZIE ,,.Szkoda ,że tak mało jest tych programów o ogrodzie.Też zazdroszczę forumkom tych zakupów pod Igiełką ,a jeszcze jak zaczną zdawać relacje co kto kupił ,to mnie chyba coś trafi .....................
:evil: :wink: :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230
MAJU ,ja też wolę gdy kalendarz sprzyja ogrodowi ,1 dzień przerwy może być . :wink:
Wprawdzie ,jak na razie, nie mam sadzenia,ale kto wie :wink:
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

O żesz ty, a ja znowu przepuściłam rok w ogrodzie :cry:

dla mnie akurat ta pora jest całkiem - całkiem ;-) Moje dzieci wołają jeść odkąd otworzą oczy, więc o 7:30 jesteśmy juz dawno na nogach ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
igielka78
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 10:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jolu, ja to wstaje jak mi moja Juniorka pozwoli czyli bywa, że po 6, a jak się zlituje to bywa, że po 8. Ale jakoś zwlec się przed TV nie mogę - całe szczęście, że wymyślili nagrywanie :) A oglądasz może taki program Ogród z duszą?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Jolu piękną pełną daturę masz, gdzie ona u ciebie zimuje? Zrobiłaś wspaniałe wrzosowisko a teraz jeszcze żurawkowisko, to będą ciekawe dwie rabaty, gdy to wszystko zakwitnie to dopiero będzie pięknie.
Awatar użytkownika
agape
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2008, o 21:33

Post »

Witaj Jolu,
W końcu się odzywam, bo obejrzałam cały wątek...Masz wspaniały ogród! Praca w takim ogrodzie to jest zajęcie pełnoetatowe! Jak Ci się to udaje? I się nie gubisz w tych wszystkich odmianach! Wspaniały nastrój stwarza obecność stawu, naturalna woda w ogrodzie to jest to... Miejsce wspaniałe- przepiękne, z klimatem jaki bardzo lubię w ogrodzie...
Zadbane ale i miejscami dzikie, a może to własnie jest mistrzostwo Ogrodniczki, że taki się wydaje?
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kiedy leci ten program ,,OGRÓD Z DUSZĄ ,,i na jakim kanale .Nie słyszałam jeszcze o nim .
Moja biała datura zimuje w piwniczce razem z pozostałymi .Nie ma tam za dobrze ,jest ciasno ,ciemno i wilgotno . :?
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Jolu :D datury masz cudne :D i skoro dopiero zaczynają niektóre kwitnąć, to dają znak, że do jesieni jeszcze daleko :D
Żuraweczki miód malina :D Też muszę parę dokupić, ale tych które chcę to nie ma :roll:
U nas jakoś wszystko później niż normalnie ... :roll: :evil:
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Nowe żurawki i tiarelle piękne :!: Widzę, ile mnie jeszcze czeka w tym temacie :)
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Jolu twoje żurawki i tiarelle......, piękne okazy a datury super pięknie Ci kwitną. Ja mam tylko jedną ozdobną z liści, taką zieloną białą i dopiero rozwinęła pierwszy kwiat.
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

Witaj Jolu dawno mnie na forum nie było więc powoli nadrabiam zaległości dziś odwiedzilam twój ogród, piękny. Mój jakiś już taki jesienny :(, liżsie z orzecha opadają niesamowicie, róże maja ostatnie podrygi.... Jedynie trawa rośnie i rośnie :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

Edytko, Twoja trawa rośnie a moja wsiąka, wypalona od słońca:))

Zaglądam sobie do różnych ogródków :D Witaj Jolu :D
Muszę z powrotem wpaść w trans i bywać codziennie bo normalnie nie potrafię nadgonić wszystkich wiadomości
Sabina

Moje linki
x_P-42

Post »

JolantaGraj pisze:
Zamieszczę kalendarz biodynamiczny na następne dni .
Przepraszam za jakość ,ale w necie jeszcze nowego nie wstawili,więc zrobiłam fotkę podczas dzisiejszego programu ,,ROK W OGRODZIE,,

Obrazek

Wygląda na to że w piątek odpoczywamy ,a w pozostałe dni ciężko pracujemy . :wink:
Jolu , od kiedy zobaczyłam u Ciebie ten kalendarz ciągle wpadam , aby się skonsultować.
Wczoraj i dziś robiłam przetwory - dobrze.Dziś sadziłam roślinki - dobrze, itd.... ;:31
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AANULKO ,obyś miała rację z tą jesienią,bo wcale mi do niej nie spieszno . :?
JACKU ,warto wzbogacić swój ogród o żurawki ,żuraweczki i tiarelle .Są niezwykle dekoracyjne z liści i kwiatów.Masz takie cudeńka w swoim ogrodzie ,a żurawek jeszcze nie masz . :?:
MARCINIE ,piękna ta twoja datura biało obrzeżona .Jeszcze takiej w realu nie spotkałam .
EDYTKO ,dobrze ,że chociaż trawa rośnie ,moją już słoneczko wypala . :(
SABINKO ,jeśli się rzadko bywa na forum ,to trudno później nadrobić wszystkie zaległości .
Za to zimą będziemy mieli mnóstwo czasu, na spacery po wirtualnych ogrodach i nakręcanie się wzajemnie na wiosenne zakupy . :wink:
POLU ,pracuj ,pracuj ,bo to dobry czas ,ale w piątek odpocznij . :wink:
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Witaj! szkoda że w tygodniu nie mam za bardzo jak pracować , ciekawe jaki kalendarz na weekend/ rewelacyjna kolekcja żurawek! bardzo zazdraszczam!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”