Marzenko, pięknie u ciebie kwitną kwiaty, albo kwitły- dopiero teraz wróciłam ze wsi i zaczynam odwiedzać znajome ogrody, pozdrawiam serdecznie! Rośliny, które dostałam od ciebie w zeszłym roku pięknie się rozrosły, pokażę kiedyś zdjęcia.
Witam;
dziękuję dziewczynki za odwiedziny.
Moniko życzę dużo zdrówka Twojemu Mężowi.Jak tylko znajdę więcej czasu,chętnie pooglądam zdjęcia z Twojej działeczki.
Jesienne kwiatki już kwitną
Nadal kwitną pięknie róże
i jeszcze kilka zdjęć z ogrodu
Pozdrawiam Marzena
Owszem, zima niestety zbliża się małymi kroczkami.Na szczęście po tej słonecznej jesieni pozostaną piękne zdjęcia do oglądania w szaro-bure zimowe dni.
Lamio dziękuję za odwiedzinki w moim ogródku
Pozdrawiam Marzena
Czy to oczar wirginijski przy trzmielinie oskrzydlonej? Bo jeżeli tak, to ja mam je też obok siebie posadzone A ten troche niżej to ambrowiec? Czym by nie był, śliczny jest
nocny_drwal pisze:Czy to oczar wirginijski przy trzmielinie oskrzydlonej? Bo jeżeli tak, to ja mam je też obok siebie posadzone A ten troche niżej to ambrowiec? Czym by nie był, śliczny jest
Witam;
tak Jakubie to oczar,a i co do ambrowca też strzał w ,10'
Dziękuję Wszystkim miłym Gościom za odwiedzinki
Wczoraj do mojego ogrodu ,a dokładniej do malutkiego sadu ,przyjechały kurki ozdobne.Jeszcze siedzą w mini kurniczku jak się ośmielą i wyjdą cyknę parę zdjęć.
Pozdrawiam Marzena