Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu-rzeczywiście ładna ta róża.
Kogrosałatka jest niebezpiecznie smaczna, poczęstowałam i będę robić kolejną partię, jak zdrowa, to nie mogę odmówić.Też jestem zmachana, bo u nas otłukiwali ściany z tynku który potencjalnie mógł spaść, dziś od strony podwórka i od ogrodu,straty mam minimalne.Podwórkowy już podlany, zmyty z pyłu.
Kogrosałatka jest niebezpiecznie smaczna, poczęstowałam i będę robić kolejną partię, jak zdrowa, to nie mogę odmówić.Też jestem zmachana, bo u nas otłukiwali ściany z tynku który potencjalnie mógł spaść, dziś od strony podwórka i od ogrodu,straty mam minimalne.Podwórkowy już podlany, zmyty z pyłu.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
HALINKO pojedyncze kwiatki nic nie dają to trzeba widzieć w pełnym rozkwicie . To jest klasa . Teraz włączyłam dopiero kompa komarzyska nie dają siedzieć w ogródku a jest tak pięknie ciepło . Halinko ach te chciejstwa . Ja chcę dokupić jeszcze jednego Lincolna a może i 2 . Ta BLUE PARFUM ma też obłędny zapach tak jak Lincoln i WALZERTRAUM . Dam je wszystkie w szpalerze i a do nich dokupię GRAHAMA albo WESTERLANDA . Ciekawe hmmm
Też podlewałam ,gdyż wszystko wysuszone na pieprz. Pomidory na razie dojrzewają a niektóre jeszcze rosną . Podjadłam sobie trochę winogron już niektóre są dobre . Ewuniu piwonie przed podróżą zamoczyłam ,żeby się napiły gdyż wiesz jaka jest nasza poczta w poniedziałek wyśle . Pisz co jeszcze byś chciała . A może wiesiołka i irysy do tego .
Też podlewałam ,gdyż wszystko wysuszone na pieprz. Pomidory na razie dojrzewają a niektóre jeszcze rosną . Podjadłam sobie trochę winogron już niektóre są dobre . Ewuniu piwonie przed podróżą zamoczyłam ,żeby się napiły gdyż wiesz jaka jest nasza poczta w poniedziałek wyśle . Pisz co jeszcze byś chciała . A może wiesiołka i irysy do tego .
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Jadziu-Piękny zamysł na różany pachnący szpaler!
Wiesiołka kupiłam, nawet kwitnął.
Na irysy troszkę miejsca mam.
Sąsiadów nie zmienię, takie jest życie.
Smętnie mi, dowiedziałam się,że we Lwowie zmarł profesor, którego bardzo lubiłam,miał ponad 80 lat,ale świadomość,że już z nim nie porozmawiam jest przykra.Trochę przypominał mi tatę, którego bardzo wcześnie straciłam.
Wiesiołka kupiłam, nawet kwitnął.
Na irysy troszkę miejsca mam.
Sąsiadów nie zmienię, takie jest życie.
Smętnie mi, dowiedziałam się,że we Lwowie zmarł profesor, którego bardzo lubiłam,miał ponad 80 lat,ale świadomość,że już z nim nie porozmawiam jest przykra.Trochę przypominał mi tatę, którego bardzo wcześnie straciłam.
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Bogusiu w ubiegłym roku jak jeszcze nie miałam własnego wątku to byłam jak pszczółka Maja . Biegałam tu i tam i tak natknęłam się na Emy i to mnie bardzo zaciekawiło . I tak się zaczęło najpierw czytałam artykuły dotyczące tego tematu . Więc po zastanowieniu sie co mi zależy spróbować potem skontaktowałam się z MIKROBIĄ a ona jeszcze bardziej mnie w tym upewniła miałam duzo wątpliwości zresztą jak wszyscy . Dzisiaj nie żałuję ,że się zdecydowałam na nie . Nic nie tracisz oprócz keszu to tylko parę roślinek mniej a spróbować warto zresztą zapytaj się GABI
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.