Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
Mario, jestem słaba w rozpoznawaniu host z fotek, ale napisz mi, czy ona Ci kwitła w ok. sierpnia na biało i czy ma 6 nerwów w połówce liścia? Podobna jest do mojej ukochanej Invicible, porównaj w Hostalibrary .Jeśli stwierdzisz, ze nie ta, to wrzuć w identyfikację.Może Tomasz coś poradzi , on jest dobry w zieleńcach..
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maju tak to hiacynt wodny kwitł krótko ale pięknie , specjalnie dałam żabkę bo jest bardzo fotogeniczna , wcale się nie boi i ładnie pozuje
Mariolu nawet nie wiesz ile zachodu nas on kosztował całą wiosnę i pół lata szukaliśmy aż M przywiózł mi z okolic Poznania dwie duże i jedną malutką i teraz to najważniejsze ozdoby oczka
Polu już po wypłacie i nie jestem goła, nie będę już rzucać się w oczy;:112 A dzięki tobie to nawet szczęśliwa tylko mam wyrzuty i chciałabym czymś się zrewanżować tylko czym
Mogę nawet odrobić na działce tam ci brakuje rąk , szkoda że trochę daleko
A dalia rzeczywiście wpada w czerń zdjęcie trochę rozjaśniło kolory

Mariolu nawet nie wiesz ile zachodu nas on kosztował całą wiosnę i pół lata szukaliśmy aż M przywiózł mi z okolic Poznania dwie duże i jedną malutką i teraz to najważniejsze ozdoby oczka

Polu już po wypłacie i nie jestem goła, nie będę już rzucać się w oczy;:112 A dzięki tobie to nawet szczęśliwa tylko mam wyrzuty i chciałabym czymś się zrewanżować tylko czym