Anitaaa pisze:Aniu
Bardzo miło było Cię poznać
Ja już wróciłam z wakacji.
Jaki ten świat mały
Anitko ja również cieszę się baaaardzo, że mogłam Cię poznać
Już zaglądałam do Twojego królestwa i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem
Masz tak pięknie, że słów mi brak
Prawdziwy RAJ!!
Aniu Buziaczki dla wszystkich, a zielskiem się nie martw , u mnie też takie było bo nie miałam czasu na ogród Ale na szczęście już się go pozbyłam Aniu Wy jeszcze raz do nas a potem my do was Ok już się cieszę .
grazynarosa22 pisze:Witaj Aniu oglądałam dziś pogodę i ma być ładnie i ciepło-przynajmniej do wtorku reszta dni tygodnia...jutro
Grażynko dzisiaj też miało padać tylko do południa a leje od rana i nie chce przestać
Miałam być teraz na koncercie POLSAT-u i co??
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło jestem teraz z Wami
Zaraz spróbuję wrzucić kilka zdjęć z działki i urlopu
Chwilę mnie nie było na Forum, bo musiałam wyprawić swoją młodzież na koncert skoro sama nie poszłam, to przecież musiałam załadować torbę żywności i wysłać młodzież
Jadzia1 pisze:O la la chyba jednak wymięknę A z czego robiłaś , ja czekam na pigwę
Jadziu ... u mnie jak zawsze co roku wiśnióweczka i malinóweczka
Też chciałabym zrobić z pigwy ale nie mam nikogo kto by miał pigwę
Becia pisze:Aniu, witaj po urlopie:)
czekam na fotki z urlopu:)
Witaj Beciu
Fotki będą ale muszę je najpierw zgrać i uporządkować
Z działki też już są ... z wczoraj, ale też jeszcze nie zgrane ...
Muszę najpierw doprowadzić dom do stanu używalności 8) a dopiero potem zajmę się resztą ...
Witaj Anuś, super, że już jesteś z nami Mam nadzieję, że świetnie wypoczęłaś i naładowałaś akumulatory do przyszłego roku Piękne zdjęcia pokazałaś z działki, jeszcze tak dużo roślinek Ci kwitnie prześliczne mieczyki, dalie cudo strasznie mi się podobają i jakie hortensje nadal piękne, moja już w jesiennych barwach