Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Naprawdę fajny pomysł :)
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20

Post »

Sylwek wiesz i tak trzeba było zamontować te rury, także tu była jedynie kwestia wstawienia tych z dziurami. A jaką sosnę dziś widziałem :D normalnie mnie zamurowało na jej widok, oj spodobalaby Ci się :;230
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

Coś Ty zrobił swojemu ogródkowi -/ przekopałeś tylko kawałek /ja to cały od razu wywracam do "góry nogami " :lol:
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

To co to za sosna :?:
marivsz
1000p
1000p

Post »

evastyl nom to ja tak skromnie :D :D :D

Sylwek tego nie da się opisać to trzeba widzieć, ale u Was we Wrocku takich nawet nie znajdzie :D A fotę tej ochotnicy zapodam jutro bo baterie się ładują; potem ruszam na Zamość a wieczorkiem na koncert Cugowskich, także miłej niedzieli wszystkim :D
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

ok :) dzięki i wzajemnie miłej niedzieli :)
marivsz
1000p
1000p

Post »

Ale dzisiaj wszędzie ludzi :( każdy chce chyba wykorzystać ostatnią niedzielę przed rokiem szkolnym. Nawet do zoo w Zamościu kolejki na 20m, a od ostatniego razu jak byłem to się nieco pogorszyło :roll: No ale rynek wynagradza wszystko, mógłbym tam siedzieć godzinami :D :D :D
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No kolejki to są wszędzie masz rację. Ja dzisiaj też stałem w kolejce do Śląskiego ZOO. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
marivsz
1000p
1000p

Post »

No proszę, ciągnie nas do tego samego;DDD hee muszę się wybrać bo w śląskim zoo jeszcze nie byłem;D
ogródeczek
storczyki
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Mariusz świetny pomysł z tą rurą nawadniającą. A teraz może zdradzisz co tam będziesz tworzył. Przecież widzę, że aż Cię rozpiera, aby nam powiedzieć ;:112
x-d-a

Post »

Nawet w mojej "dziurze" dzisiaj wielka impreza -dożynki gminne! w dzień starsi i dzieci mieli okazje posłuchać wspaniałych przyśpiewek ludowych, a wieczorem coś dla młodych, czyli dyskoteka.
Ja- chcąc nie chcąc- uczestniczę w tej zabawie, bo mieszkam niedaleko stadionu i wszystko u mnie słychać...
Takie dożynki to dla mnie niesamowity folklor, bo całe swoje życie mieszkałam we Wrocławiu i nie miałam pojęcia, jak bawią się ludzie w małych miasteczkach...
marivsz
1000p
1000p

Post »

Marcin nic ze mnie nie wyciągniecie :evil: aż skończę:DDD czyli za rok.

Dalu niedaleko mnie są dożynki powiatowe, ale ja jadę tylko na koncerta. Folkloru mam już dość :D
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

No a ja w Zamościu tez nie byłem. Z ogrodów zoologicznych to tylko dwa zaliczyłem plus oceanarium a
w przyszłym roku chce do Opola skoczyć pooglądać jak tam wygląda w zoo :D
marivsz
1000p
1000p

Post »

Krzysiek w Zamościu nie ma co oglądać, także wiesz... a to moze się gdzieś razem zmówimy... jest trochę zoo w Polsce:DDD
ogródeczek
storczyki
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Niezłe jest również ZOO w Warszawie. Możemy się tam styknąć. Przy okazji odwiedzimy warszawskie bary, są również godne zwiedzenia ;:112
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”