Rozczochrany ogródek Stokrotki
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A to, to moja piękność...Mount Shasta, którą tak paskudnie obsmarowałam wiosną:

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
100krotko, ja się skusiłam na Papageno, bo w sklepie fajnie wyglądała, a teraz mam problem z czym ją połączyć. Mam jeszcze jedną pstrokatą różycę - pnącą Twist, ale tym razem już całkiem przypadkowo.
Te pstrokate roślinki kuszą w szkółkach i sklepach, ale potem nieżle trzeba się nagłówkować jak ładnie je zaaranżować.
Z pstrokatych dereni stworzyłam coś w rodzaju żywopłotu nieformowanego (lub formowanego bardzo oszczędnie), a pstrokaciznę zgasiłam ciemną zielenią tawuły szarej i złotem tawuły japońskiej. Z tym, że moje derenie mają ok. 5 lat i dorastają do 2 metrów wysokości i tyluż szerokości...

tak to teraz wygląda...
...a widoczki z Twoich okolic bardzo swojskie i sielskie..
Te pstrokate roślinki kuszą w szkółkach i sklepach, ale potem nieżle trzeba się nagłówkować jak ładnie je zaaranżować.
Z pstrokatych dereni stworzyłam coś w rodzaju żywopłotu nieformowanego (lub formowanego bardzo oszczędnie), a pstrokaciznę zgasiłam ciemną zielenią tawuły szarej i złotem tawuły japońskiej. Z tym, że moje derenie mają ok. 5 lat i dorastają do 2 metrów wysokości i tyluż szerokości...

tak to teraz wygląda...
...a widoczki z Twoich okolic bardzo swojskie i sielskie..
Jakbys chciala cos z Auchan czy LM to mow... moge Ci podrzucic...
Jak dobrze zrozumialam to chyab pracujesz w tej samej fabryce co moj M. Tylko on pracuje w B na W. Pola... ale ja czasem do klombu podjezdzam...no a teraz to chyba bed czestym gosciem
nech tylko pojawia sie roze kopane 
Jak dobrze zrozumialam to chyab pracujesz w tej samej fabryce co moj M. Tylko on pracuje w B na W. Pola... ale ja czasem do klombu podjezdzam...no a teraz to chyba bed czestym gosciem

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- 100krotka
W fabryce, no tak
Ale na Wincentego Pola - co tam takiego jest? 
Dzięki Iza za propozycję, wzajemnie - jeśli Ci się marzą jakieć ciekawe byliny, to pukaj, ja u tego pana na Miłocinie bywam co jakiś czas, a tam naprawdę jest tam na czym oko zawiesić
Jolu, on kosztował 1 zł za bulwkę. Strasznie drogo, nie wiem, czym jest podyktowana taka cena, tym bardziej, że z tego, co wiem, nie jest trudny w rozmnażaniu... co w nim takiego jest, że droższy niż tulipany... w kazdym razie parę sztuk kupiłam.
Daluś, dzięki za lekcję poglądową. Uwielbiam takie żywopłoty, gdzie przeplatają się różne kolory, berberys z dereniem i tawułą japońską. Tawuł mam dwie odmiany - Goldflame i Golden Princess - ta druga to istne cacko, maleńka i złoiutka, włąściwie wyglada jak roslina okrywowa.

Dzięki Iza za propozycję, wzajemnie - jeśli Ci się marzą jakieć ciekawe byliny, to pukaj, ja u tego pana na Miłocinie bywam co jakiś czas, a tam naprawdę jest tam na czym oko zawiesić

Jolu, on kosztował 1 zł za bulwkę. Strasznie drogo, nie wiem, czym jest podyktowana taka cena, tym bardziej, że z tego, co wiem, nie jest trudny w rozmnażaniu... co w nim takiego jest, że droższy niż tulipany... w kazdym razie parę sztuk kupiłam.
Daluś, dzięki za lekcję poglądową. Uwielbiam takie żywopłoty, gdzie przeplatają się różne kolory, berberys z dereniem i tawułą japońską. Tawuł mam dwie odmiany - Goldflame i Golden Princess - ta druga to istne cacko, maleńka i złoiutka, włąściwie wyglada jak roslina okrywowa.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
Chyba nie
Ja w tej na W ;-)
Też czekam, bo wiosną pamietam, że mieli Peace.

Też czekam, bo wiosną pamietam, że mieli Peace.
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
A, na Prz w B studiowałam, bo to mój wydział 

Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
Poważnie? Ja też zdążyłam się załapać:-)liska pisze:Jeszcze u Szlachty napęd zdawałam... wieki temu
Nie no, ale tak ogólnie, to tam kadra była bardzo w porządku. Kulturalni, spokojni ludzie, w większości.
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
No rzeczywiście
Niektórzy twierdzą, że informatycy dziwnie rozmawiają ze sobą ;-) Nie rozumiem, na jakiej podstawie ;-)
Chodzi o ten sam wydział Politechniki Rzeszowskiej

Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
kurcze zaraz sie okaze ze razem studiowałyśmy100krotka pisze:No rzeczywiścieNiektórzy twierdzą, że informatycy dziwnie rozmawiają ze sobą ;-) Nie rozumiem, na jakiej podstawie ;-)

chyba pora skonczyć bo nas zbanują...
Jade do Auchan kupie sobie sobie jakas roze

Nie marzysz o jakiejs?
Hania mi Astrid polecala
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
ale mówią, że Polacy są najlepsi w ich łamaniu więc jakoś damy radę zrozumieć o czym toczy się rozmowa a, że zajmie nam (mi) to trochę czasu, to już inna sprawabishop pisze:No i dobrze szyfrów uczyli, co widać powyżej

100krotko zakupy imponujące ale zobaczyć efekt wiosenny to dopiero będzie radość dla oczu