Moje początki - hanusia
-
volcowitch
- ZBANOWANY
- Od: 8 lip 2008, o 13:03
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne pamiątki z wakacji 
Mi do gustu szczególnie przypadło żółte oncidium (?), miałam podobne w ręku, ale po krótkiej diagnozie korzonków (były w kiepskim stanie) musiałam go zostawić w markecie...
Mi do gustu szczególnie przypadło żółte oncidium (?), miałam podobne w ręku, ale po krótkiej diagnozie korzonków (były w kiepskim stanie) musiałam go zostawić w markecie...
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
grazynko i Baryczko mam nadzieje że udane, bo troszke sie odwazyłam na cos innego. Mam nadzieje że damy sobie rade i dzis siedze i czytam na ich temat.
Karolino nie mam pojecia jaka to odmiana,jest tylko etykieta ze to dendrobium. Sama jestem ciekawa bo na żednej z nowości nie ma naklejek z nazwami.
Pozdrawiam Ania.
Hanusia, trzymam kciuki, bo miałam podobną sytuację - najpierw kupiłam, potem pomyślałam i zaczęłam czytać, całe szczęście udało mi się, czego i Tobie życzę 
A wracając do Dendrobium, to można podejrzewać, że to właśnie 'Berry Oda', ma drobne i mniejsze PSB niż 'normalne' Dendrobium Nobile, ale czas pokaże, oby szybko ;:165
A wracając do Dendrobium, to można podejrzewać, że to właśnie 'Berry Oda', ma drobne i mniejsze PSB niż 'normalne' Dendrobium Nobile, ale czas pokaże, oby szybko ;:165
Wakacje udane. Za kwiatkami chodziłam żeby na pusto nie wracać. Całe szczęście że bylismy autem
,dlatego też pozwoliłam sobie na taka ilość. A po powrocie niespodzianka,storczyk któremu odpadł stozek ma nowu pęd i cos jeszcze

Jutro wstawie nowe zdjęcia,na nich będzie lepiej widać.

Jutro wstawie nowe zdjęcia,na nich będzie lepiej widać.