Witajcie!!!
i ja juz wróciłam do domu
a wcale mi się nie chciało
Agness polecam Ci jezówki ,bo one długo kwitną i są bardzo wdzięczne.Ja mam tylko 3 kolory ,ale tych kolorów jest bardzo duzo.Na wiosnę dokupię następne
Co do rózy to moze gdzies dostaniesz?U mnie juz wszystkie 3 sztuki wykupili ,ale moze będą na wiosnę
Anitko ja tez bardzo się cieszę ,ze nasze spotkanie udało się zrealizować.
Jestes cudowną ,ciepłą dziewczyną. Razem z Tobą spędziłam kilka fantastycznych dni

Czułam się tak ,jakbym Cię znała od lat.
Dziękuję za pomoc przy róznych pracach ,cierpliwośc i wyrozumiałośc.Mam nadzieję,ze to nie było ostatnie spotkanie

Nie zrobiłysmy sobie jeszcze tatuaży
A propos sukienki- pomyliłas chyba z szlafrokiem
Asiu bardzo się cieszę ,ze chociaz na chwilę udało nam się spotkać chociaz o mały włos mogło by do niego nie dojść

Specjalnie przyjechałaś ,zeby nas zobaczyc i za to Ci dziękuję
To takie cudowne móc poznac kogoś do kogo się pisze i na dodatek z drugiego końca Polski.
Moze w przyszłym roku zawitasz nad morze juz z całą rodzinką?
Cieszę się ,ze roslinki będą u Ciebie w ogródku

a męza mogę Ci wysłac -moze u Ciebie zbuduje domek

Dawno nie był w górach
Aniu -aanulko i ja mam nadzieję ,ze w przyszłym roku zawitasz nad morze razem ze swoimi przystojnymi chłopakami

Szkoda,ze tak króciutko byliscie,ale i to dobre.Jestescie przesympatyczną rodzinką z duzym poczuciem humoru co ja osobiscie bardzo lubię.
Moja działka stoi dla Was otworem i zapraszam na przyszły zezon.Jest tyle do zobaczenia i pogadania
Aniu jestes super laseczką
Postanowiłam się odchudzać
To jeszcze nie koniec forumowych odwiedzin.Teraz jest Emil-em z rodzinką i razem wybieramy się na Targi Ogrodnicze!!
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za odwiedziny.Jestescie dziewczyny cudowne