pięknie, bardzo mi się pododba, rośliny ciekawe no i duże - o takich marzę, czy widzę sosnę himalajską na jednym ze zdjęć? Napisz proszę jak masz na imię, łatwiej będzie prowadziło się rozmowy
sosenka wypasiona ! moja ulubiona... jej i jeszcze taka duża... długo już u ciebie rośnie ?:>
mi się marzy taka... ale pewnie na ak duż to sobie z 15 lat poczekam minimum :/
Na imię mam Karolina:).
A sosna ma 8 lat. Na początku marnie rosła. W ostatnich 3 latach przyspieszyła. Ale podobno tak jest ze sosnami. Jak się "zadomowią" to dostają kopa:).
Wspaniałe okazy, zwłaszcza wiąz, mój od dwóch lat nie może wyjść poza granicę 40cm, wieczne plagi, przed którymi nie mogę go skutecznie ustrzec, może nastęny sezon będzie lepszy pozdrawiam.
Witam ponownie po długim okresie milczenia. Tak prezentuje sie mój ogród w pełni lata, chociaz osmielę sie powiedzieć, że u jego schyłku, a nawet na progu jesieni .
Na początek moja młodziutka rabata różana. Założyłam ją w maju tego roku i niektóre z róż właśnie powtarzają kwitnienie.
Wpadłam z rewizytą i WOOOW - pięknie masz w swoim ogrodzie. Wszystkie rabatki takie wypielęgnowane - trawniczek przystrzyżony. Dużo pięknych i różnorodnych roślin - gratuluję - piękne miejsce na ziemi stworzyłaś. Bardzo spodobały mi się też róże - pewnie pięknie pachnie
A w ogrodzie mojej mamy domek wróżek jest schowany...
Zapraszam Ogród Izabell
Izabell
Karolino - wspaniały ogród stworzyłaś! jest fajnie rozplanowany, masz miejsce na wszystko (pewnie do czasu, jak się rozbuchasz ;) ), ale bardzo mi się u Ciebie podoba, no i zazdroszczę dużych drzew, ja dopiero zaczynam sadzenie...