Ogródeczek An-ki
Lisko dziękuję,ale taka smoczyna ze mnie ,że hoho.
Agnes-okrywowe są małe a małe jest piękne.Bardzo je lubię i jak na razie pięknie rosną.Mam The Fairy,FairyLovely ,Queen.I te dwie ostatnio kupione.
Anuśka mnie też prezent ogromnie przypadł do gustu a że z serduchaa podarowany to na pewno długo będzie cieszył oczy.
Gabryniu ja to machanie widziałam i również łapkami Ciebie pozdrawiałam.Gagawi -Gabi jest usprawiedliwiona,bo ona z weseliska wracała, to bardzo zmęczona wracała do domciu.Ale ;:78
Iza ty umarłaś a ja skamieniałam na widok tejże różycy.Rośnie saobie w Dankowicach i co tam jesteśmy to ja przy tym krzaczorze zamieniam się w głaz i nie mogę dalej ruszyć.Jest piękna i bardzo jej pragnę.Następnym razem poproszę o patol do ukorzenienia.Chyba,że ktoś podpowie nam co to za cudo.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Izuś ,oczywiście,będzie i dla Ciebie,ale mam nadzieję,że ktoś rozpozna tą urodnicę.
Dzisiaj był piękny dzień.Zostałam obdarowana pięknymi bylinkami.Wszystkie już posadzone i podlane.
Dobrej wróżce -serdeczne dzięki.

Dzisiaj był piękny dzień.Zostałam obdarowana pięknymi bylinkami.Wszystkie już posadzone i podlane.
Dobrej wróżce -serdeczne dzięki.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Alionuszka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu z jakimi wróżkami masz konszachty ,poznałabyś i mnie z nimi 

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuś wiem,że żartowałaś ,to ja tak poważnie odpisałamchatte pisze:Neluś, ja żartowałam!![]()
![]()
A ta róża to na pewno nie Mainzer Fastnacht, ale jest boska! Ty chcesz, zebym zawału dostała? Jak widzę takie lila róże, dostaję palpitacji serca! Gdzie ona rośnie?
Aniu, nie dziwię się, ze ta okrywowa Cie zauroczyła, jest wyjątkowo piękna! Ale ta, co pokazała Nela - jeszcze piękniejszaPo prostu umarłam z zachwytu

Różyczka rzeczywiście piękna,Ania nie mogła od niej odejść

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Neluś a gdzie Ty byś kochana posadziła dary wróżek,właściwie to Ty jesteś jedną z nich-też obdarowujesz czym możesz mnie,Gagawi i inne koleżanki.
Widzę ,ze wróciłaś na krótko.Zaraz tam będę z inspekcją.
Widzę ,ze wróciłaś na krótko.Zaraz tam będę z inspekcją.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, wracałam dość późno i tak nie było by czasu na odwiedziny.gagawi pisze:Gabi - muszę udzielić Ci reprymendy...kolejny raz przejeżdżasz przez Pszczynę i tylko machasz łapką... Nie ładnie ;:78
Aniu, masz rację... dwa dni zabawy prawie do rana, to jak na moje możliwości trochę za dużo.an-ka pisze:
Gagawi -Gabi jest usprawiedliwiona,bo ona z weseliska wracała, to bardzo zmęczona wracała do domciu.Ale ;:78
Anka, to chwal się co tam dostałaś od wróżki...
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak mówią co się odwlecze to nie uciecze.
Na pewno Gabi za którymś razem nie wytrzyma i przyjedzie na spotkanko.
I będzie super frajda.

Na pewno Gabi za którymś razem nie wytrzyma i przyjedzie na spotkanko.
I będzie super frajda.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Gabi pochwaliłam się z darów i gdzieś to poleciało,więc jeszcze raz:liriope,perowskia,czosnek,bodziszek,tojad,ukochane floksy róż i lila,chabry nieb.i biały n o i pomidorek malutki na nasionka.Wszystko od razu posadzone,podlane i sto razy wizytowane.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- mag
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
albo i trzychatte pisze:Anusia, poproś o dwa patyki!![]()

Zobaczcie tutaj... w ubiegłym roku zakochałam się w niej, czyż nie podobna?
http://www.plantagen.sobie/Produkter/Plant ... y-in-blue/
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.