Bardzo tanio .U mnie są po 13-15 zł.stasia109 pisze:Joluś, znalazłam na alleg. czerwoną koronę za 7,59 za cebulkę (720608746), tanio, no nie? pa stasia
Ogród - mój azyl - JolantaG cz.3
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joluś, u Ciebie jesień pęłną gąbą..... 

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Piękne astry, jakie róznorodne!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Kochane Dziewczyny!!!
.... jesień ....zima..... nie martwie się. Będziemy dalej pisać do siebie i wspominać spóźnioną, chłodną wiosnę: lato, które na przemian bylo mokre, albo upalne i nasze znienawidzone komary, które dały nam "popalić", że hejjjjjjj.
Pa, pa jeszcze z letnim pozdrwieniem - stasia ;:2
.... jesień ....zima..... nie martwie się. Będziemy dalej pisać do siebie i wspominać spóźnioną, chłodną wiosnę: lato, które na przemian bylo mokre, albo upalne i nasze znienawidzone komary, które dały nam "popalić", że hejjjjjjj.
Pa, pa jeszcze z letnim pozdrwieniem - stasia ;:2
Adresy do moich wątków