Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To też się wziąłeś za przeróbki :D I dobrze :D:D. Trzeba coś zmieniać w ogrodzie. Ja przerobiłem już cały, a miałem poczekać do następnego roku. Ale po co czekać. Co ma się zrobić za rok, zrob teraz a będzie się miało dłużej wakacje ;:112. Czekam na efekt końcowy. Musisz oczywiście wszystko mieć obfocone hehe. A do km to mnie wywiało na zachód i było przefantastycznie , pojadę jeszcze może na południe. Tam też jeszcze nie byłem ;:112
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Stokrotka tylko że tego golda to lubi przypalać;/

Marcin Ty to masz teorie;D ja się trzymam tej, żeby zostawiać wszystko na ostatnią chwilę, a wtedy wszystko robi się 2 razy szybciej :D :D :D

Południe ja mam go na codzień;DDD daj znać jak będziesz jechał;D
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Dorota-C
500p
500p
Od: 25 wrz 2007, o 21:18

Post »

Ja mam dabecję już drugi rok i przezimowała u mnie bez problemu
"Wszędzie kwitną kwiaty dla tego, kto chce je dostrzec."
Storczyki i ogródekDorotki
Doniczkowe
marivsz
1000p
1000p

Post »

Hee Diana mnie tak straszyła i jeszcze o piwo się założyła :D że nie przetrwa u mnie :)
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

U Pitera jest dabecja o ile sobie dobrze przypominam :)
marivsz
1000p
1000p

Post »

Sylwek ta roślina jest obecnie bardzo popularna, na rynku jest jej więcej jak wrzosów.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

No tak i zaczyna się okres wrzosów , zimowitów ,zawilców i marcinków a porem to już tylko zima ,Dobrze że choć iglaki będą zdobić nasze ogrody
Genia
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Gieniu, mamy jeszcze lato :!: :!: :!: :D:D. Przestańcie pisać o jesieni :pogon albo o zimie ;:125 Cieszmy się ostatnimi ciepłymi dniami , albo tygodniami :D
marivsz
1000p
1000p

Post »

Marcin, ale wiesz jak zaczniemy pisać już o zimie to za miesiąc będziemy przerabiać temat wiosna :;230
ogródeczek
storczyki
marivsz
1000p
1000p

Post »

No to i ja dodam coś z wykopów, przed i po, ale korzenie to miał;/// jeszcze wykopy jednocześnie idą w koło domu i w rogu na rabatę;)

Obrazek

Obrazek
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

A czemu taka zmiana.
Ten żywopłot był fantastyczny :)
x_P-42

Post »

krzysiek86 pisze:A czemu taka zmiana.
Ten żywopłot był fantastyczny :)
No wlaśnie...I dawał takie fantastyczne możliwości formowania. Czy już masz szczegółowo zaplanowane, co tam posadzisz?
marivsz
1000p
1000p

Post »

Krzysiek właśnie był :D jest taki sam z drugiej strony, a ten się pchał na chodnik, teraz będzie wymiana kostki, także przeszkadzał i był powód do kasacji, zresztą jest już plan zagospodarowania tego terenu :)
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

A no rozumie. A że jestem ciekawski to jaki Masz ten plan jak mogę zapytać :D :lol: :lol: :lol:
marivsz
1000p
1000p

Post »

A tego nie zdradzę;DDD zobaczycie za rok :D
ogródeczek
storczyki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”