Jeszcze trochę się wypacam, ale już nie jest źle :P
Szkoda że u nas nie ma Kauflandu

Chociaż wiem gdzie szukać :P
O, dla mnie po północy to się dopiero życie zaczyna.Haim pisze:No proszę i Ty Agnieszko jeszcze po nocy siedzisz![]()
Masz rację - te kupne się w ogóle nie umywają do domowych. Zawsze tam jakieś sztuczne składniki pchają, a tak przynajmniej wiesz, z czego się ciasto składa.Haim pisze:Synek był bardzo zadowolony, bo uwielbia rybki a ja miałam satysfakcję, że udało mi się samej coś takiego wyczarować a nie gotowy i nie warty swej ceny tort kupić:)
To prawdziwy skarb, w takim razie. ;:228Haim pisze:Moja Pani z kwiaciarni wspaniała jest, jak ma zawsze jakieś "resztki", to dostaje od niej za grosze, no chyba, że coś się ułamie, to wtedy za darmo 8)
FIGO, a Ty nie z Łodzi jesteś? Bo ja kiedyś tam przejazdem byłam i zdawało mi się, że właśnie w Kauflandzie jakieś szybkie zakupy robiłam... Ale możliwe, że teraz coś mi się miesza i to mógł być inny sklep.FIGA pisze:Szkoda że u nas nie ma Kauflandu![]()
Znalazłam w sieci - na ulicy Zgierskiej 104 jest. A przynajmniej był do tej pory.FIGA pisze:Asiu z Łodzi > ale jakoś u nas nie widziałam
Ile tam tego wszystkiego!Haim pisze:W takim razie na kolorowe sny zdjęcia moich balkonów, które nie są zbyt duże ale mam wykorzystany każdy centymetr
Zamierzam.Haim pisze:Agnieszko, na pewni w przyszłym roku to nadrobisz
Dobranoc