Mój mały ogródek - Isia cz.2
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam Cię Ewuniu ja też nie codziennie zagladam do komputera bo byłam z młodymi na działce u Rodziców w Matyldowie
Hortulus polecam piękne miejsce
można podpatrzeć rózne ciekawe pomysły. Żałuje że tak daleko bo chciałabym ogladać w trzech porach roku wiosną gdy kwitną cebulowe, lilaki później różaneczniki i azalie, latem gdy kwitną róże, hortensje i jednoroczne i jesienia gdy ogród układa sie do snu i przybiera najpiekniejsze barwy. Różyczki pokazują ostatnie pąki, kwitna wrzosy i słoneczniki, astry i chryzantemy w bajkowych kolorach jak tam wtedy musi byc cudnie.....

- Isia
witam pięknie wszystkich gości
Agniesiu Twoje pienne też sa śliczne i dobrze że kwitna na zmianę przynajmniej zawsze masz różyczki do wąchania i podziwiania
Zenku dzięki, akurat te różyczki nie łapią żadne choróbska (przynajmniej na razie) a trawniczka bedzie ubywać bo jesienia szykuja sie nastepne nasadzenia
Ewuniu
masz rację cierpliwości trzeba ogromnej to bardzo trudne bo na ogół większośc prac wykonuje sie na jesieni i trzeba czekać do wiosny lub lata by widziec pierwsze efekty
nie mowiąc juz o tym że trzeba czekać aż się wszystko rozrośnie...
jarzębiny przed domem....

Agniesiu Twoje pienne też sa śliczne i dobrze że kwitna na zmianę przynajmniej zawsze masz różyczki do wąchania i podziwiania

Zenku dzięki, akurat te różyczki nie łapią żadne choróbska (przynajmniej na razie) a trawniczka bedzie ubywać bo jesienia szykuja sie nastepne nasadzenia

Ewuniu

jarzębiny przed domem....

- Isia
Agniesiu koniec sierpnia to początek końca lata
mam nadzieję że Babie lato będzie w tym roku
Dalo różyczki rzeczywiście zbieraja się by znów zachwycić swoja urodą kwitnie ich ponownie coraz więcej u mnie w tej chwili Westerland, Pink Peace, Fresia, Monica, White Lady, Papageno (znacznie słabiej), Nostalgie........ i jeszcze troche innych
Irenko ja bardzo lubię jesień, znowu coś zmieniam, dosadzam
poza tym te przepiękne kolory

Dalo różyczki rzeczywiście zbieraja się by znów zachwycić swoja urodą kwitnie ich ponownie coraz więcej u mnie w tej chwili Westerland, Pink Peace, Fresia, Monica, White Lady, Papageno (znacznie słabiej), Nostalgie........ i jeszcze troche innych

Irenko ja bardzo lubię jesień, znowu coś zmieniam, dosadzam

- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Isiu, Ty z tak ciepłych krajów, że Winchester będzie kwitł i kwitł. :P
Osobiście zestawiłabym go z Icebergiem,
żeby podkreślić wielokondygnacyjność Winchester

ale Twoja Lady, już będzie stanowiła odnośnik.
a pokroje możesz zobaczyć tu:
http://www.helpmefind.com/rose/pl.php?n=2563&tab=36
Osobiście zestawiłabym go z Icebergiem,
żeby podkreślić wielokondygnacyjność Winchester

ale Twoja Lady, już będzie stanowiła odnośnik.
a pokroje możesz zobaczyć tu:
http://www.helpmefind.com/rose/pl.php?n=2563&tab=36