nie wiem co się dzieje bo zawsze miały mnóstwo owoców. Liście są w porządku i nie widać żadnych oznak chorób. Co mam robić bo jestem w kropce.POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 nie wiem co się dzieje bo zawsze miały mnóstwo owoców. Liście są w porządku i nie widać żadnych oznak chorób. Co mam robić bo jestem w kropce.POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

nie są przycinane  ( no w zeszlym roku brat je zdeczka przetrzebil ale to raz na jakieś 5 lat )nie są nawożone a z owoce łamią im galęzie tyle ich jest
  nie są przycinane  ( no w zeszlym roku brat je zdeczka przetrzebil ale to raz na jakieś 5 lat )nie są nawożone a z owoce łamią im galęzie tyle ich jest  widocznie trzeba czekać
 widocznie trzeba czekać  albo zagrozić ze się wytnie to działa najlepiej
  albo zagrozić ze się wytnie to działa najlepiej  no mają pigwę podzialalo błyskawicznie w tym roku pierwszy raz rodzi
  no mają pigwę podzialalo błyskawicznie w tym roku pierwszy raz rodzi  a w zeszłym roku już przystawiałam piłe 8)
  a w zeszłym roku już przystawiałam piłe 8)