Moja działka - Monika76
- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewo, niestety nie wiem jak się nazywa róża. Nie ja ją sadziłam
, ale jest ładna. Musiałam wyciąć dwa grube pędy, bo coś jej było.
Moje róże a jest ich wszystkich 8 sztuk, nie umywają się do Twoich. Jesteś specem od róż
Lubię róże owszem, ale z braku miejsca nie dokupuję nowych. Zawsze mogę pooglądać u innych.
Stasiu, jesteś niesamowita
Już dzisiaj dziękuję za bodziszka.

Moje róże a jest ich wszystkich 8 sztuk, nie umywają się do Twoich. Jesteś specem od róż

Lubię róże owszem, ale z braku miejsca nie dokupuję nowych. Zawsze mogę pooglądać u innych.
Stasiu, jesteś niesamowita

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Monis kochana. Jakie Ty masz cudne lilie i liliowce, gdzie tam moje do Waszych, choć i tak się cieszę, że mimo pogody i u mnie cos tam rosnie.
Pomidorki spisałam na straty, a od lutego koło nich chodziłam, boli mnie to ,ale za to inne roślinki-warzywka rosną. Moniu- mam nadzieję, że zawitasz z Mariolą do mie?? pliiss
Pomidorki spisałam na straty, a od lutego koło nich chodziłam, boli mnie to ,ale za to inne roślinki-warzywka rosną. Moniu- mam nadzieję, że zawitasz z Mariolą do mie?? pliiss

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniś kochana. Jak to dobrze, że znów otworzyłaś furtkę do Twojego pięknego ogródka. Czekam na nowe fotki.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie dziewczyny
Zabrakło mi ogórków do mizerii, więc poleciałam na działkę (dobrze, że blisko). Zebrałam ogórki, szarpnęłam kilka śliwek, z bólem serca popatrzyłam jak okropnie działka, przez ten czas kiedy nie byłam, zarosła. Naprawdę... ale niedługo zacznę ją pomału odgruzowywać.
A teraz kilka zdjęć.
Żurawki, których nie mam dużo, bo zaledwie 3. Ciężko u mnie z cienistymi miejscami, ale na 2 no może 3 miejsce się znajdzie.

Okazuje się, że ja też mam funkię babkolistną... niedługo zakwitnie.

Trójsklepka.

Powojnik, podobno barszczolistny. W tych małych kwiatkach mieści się niesamowity zapach.

I na koniec dwie rośłiny, których nazw nie znam. Ta pierwsza zakwitła ponownie.

Zabrakło mi ogórków do mizerii, więc poleciałam na działkę (dobrze, że blisko). Zebrałam ogórki, szarpnęłam kilka śliwek, z bólem serca popatrzyłam jak okropnie działka, przez ten czas kiedy nie byłam, zarosła. Naprawdę... ale niedługo zacznę ją pomału odgruzowywać.
A teraz kilka zdjęć.
Żurawki, których nie mam dużo, bo zaledwie 3. Ciężko u mnie z cienistymi miejscami, ale na 2 no może 3 miejsce się znajdzie.

Okazuje się, że ja też mam funkię babkolistną... niedługo zakwitnie.

Trójsklepka.

Powojnik, podobno barszczolistny. W tych małych kwiatkach mieści się niesamowity zapach.

I na koniec dwie rośłiny, których nazw nie znam. Ta pierwsza zakwitła ponownie.