Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

A od czego sekator? :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Himalaska piękna, ale faktycznie jej nawet szkoda ciachać, a Pinus parviflora Glauca ze względu na szyszki i kolor :) naprawdę pięknie wygląda i z niej takie cuda można formować, że :shock: dodam te zdjęcia z japońskiego to zrozumiesz Maniek :)
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20

Post »

Hee tou mnie były kiedys 4 himalajki, ale to była porążka - nie lubię ich, ale o gustach się nie dyskutuje. Teraz mam jakąs odmianę chyba himalajki, nikt nie może też rozszyfrować co to za jedna, ale prezentuje się ślicznie, potem wrzucę jej foty.
Sylwek na fotach to ją oglądałem;p poszukam gdzieś na żywo i wtedy sie wypowiem;p
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

U mnie to ta co jest w donicy na balkonie :) ostatnio ją pokazywałem :)
marivsz
1000p
1000p

Post »

Tą co tak maltretujesz :?: kojarzę- biedna :D ale to zdjęcie;p ja ją na żywo muszę zobaczyć;p
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

A mnie się himalajska nie za bardzo podoba (tzn. nie aż tak ja żółta i bośniacka). Własnie te zwisające igły jakoś mniej mi odpowiadają. Łaziłam po ogrodzie i tak kombinuję, żeby bośniacką posadzić na końcu wrzosowiska (w prawym tylnym "rogu") - w razie czego podkaszę ją od dołu, żeby odsłonić pień i wrzosy, a żółtą przy brzegu rabaty (nie będzie problemów z omijaniem jej do koszenia). Jeśli po 10 latach może mieć 2 m, to ok :) A w razie czego pójdzie na opał :twisted:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Na opał :?: ale musisz skracać przyrosty bo Ci urośnie bardzo szybko, moje wszystkie w następnym roku będą cięte włącznie z czubem. Bedziesz z niej zadowolona bo jest bezproblemowa.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

Ja Wam pokażę bośniacką z botanicznego we wrocku :) jest pięnie zagęszczona i u Ciebie Dominiko na pewno się sprawdzi :), ale to dopiero jutro wieczorkiem jak będę miał zdjecia i kompa w jednym czasie :)
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Mariusz - oczywiście przyrosty mam zamiar skracać, ale to dopiero jak troszkę podrośnie ( pewnie w drugim, trzecim sezonie).

Sylwek - w takim razie czekam na foty :D
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

Dominiko - Jutro Ci dodam do Twojego wątku :)
marivsz
1000p
1000p

Post »

Dominiko to tak jak i ja, 3 sezon jest tak w sam raz;D

Nie no ja tez chcę foty z japońskiego;p
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

Ok, więc dodam u siebie :) ale nie obiecuję, bo teraz sobie myślę, czy ja nie straciłem ich przy ostatnim zgonie mojego kompa :? :? :? ale chyba mam na płytkach jak coś :)
marivsz
1000p
1000p

Post »

Heee ale problem, polecisz i zrobisz jeszcze raz :;230
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p
Od: 7 lut 2008, o 19:14

Post »

marivsz pisze:Domiko dzwoń i daj znać co i jak :D

Agnieś obecnie jest troszkę ciemniejszy, ale pozostał dalej delikatny :D A do jakiej szkółki?
Ja kupuję w Trzebownisku. Jak jedziesz od Leżajska, to przy pierwszym zjeździe w lewo. Wrzosy są po 3,5 8)
marivsz
1000p
1000p

Post »

Wiem gdzie;D byłem tam nawet ostatnio, ale nie patrzyłem za wrzosami, wiesz ja tego kupiłem w Giedlarowej za 3 zł;D ale miał być inny kolor;D
ogródeczek
storczyki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”