bardzo dorodne te gruchy.. a zdjęcie malwy, urokliwe bardzo
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Witaj Urszulko! Też po nocy buszujesz? U nas czasem sąsiedzi krzywo patrzą na dym z ogniska, ale póki co... zakazu całkowitego nie ma... więc staramy się, aby innym nie przeszkadzało...
Widoczek ogólny na rabatkę z przodu domu i moje piękne trawy i pokrzywy przy nie sprzątniętym od ubiegłego roku basenie , a może tam wpuścimy rybki i będzie oczko wodne
... bo ja taki nocny marek jestem, mam urlop więc mogę sobie pozwoli na buszowanie po ogrodach i nadrabianie oglądania:)...u nas zakaz palenia ognisk, głównie to spowodowany jest chyba obawą przed zaprószeniem ognia..szkoda bo ognisko to jednak fajna sprawa:), na poprzedniej działce często siadaliśmy nocami przy ognisku...teraz mogę tylko o tym pomarzyć:)
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Widoczek ogólny na rabatkę z przodu domu - mi się podoba :P
Wypatrzyłam floksy, hortensje a to kwitnące na czerwono w skupisku? Niby najbliżej a niedowidzę Krokosmia, mieczyki...?
Ujęcie trzmiela naprawdę Ci się udało
Chwastowiska to teraz najnowszy trend... Drżę, by nikt nie żądał oglądu mojego
Kasiu co to za roślinka , liście ma jak mieczyki a kwitnie na czerwono na focie tam u góry
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Kasiu, ale ja sam z siebie się śmiałem, bo wszystkich pytam a co to jak dziecko Bardzo fajna.
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Kasiu, no dzień mnie nie było i taki odzew na zdjęcia trzmiel lekko zamroczony pyłkiem widzę, że dalej pracujesz na wysokich obrotach tam przed brzozą, a obok "szmaragdów" są floksy
Widać, że nie doczytałem:) to ją trzeba wykopywać?;/
ogródeczek storczyki