Leszku piękne rzeczywiscie wiosenne zdjęcia zwłaszcza te w promieniach słońca takie nostalgiczne, niedługo bedziemy tęsknic za takimi widokami 8) Nieaktualne napisałeś - jakos mnie to nie dziwi u mnie też ciągle zmiany przesadzanie, dochodzą nowe elementy. Dzięki że pokazujesz fotki (mam nadzieję że to początek) i już zostaniesz z nami
Dziki Isiu za odwiedziny.
Oczywiście że początek, przecież pisałem że kilkaset zdjęć. U mnie jest jak u Hiczkoka(fonetycznie), najlepsze zdjęcia na końcu.
Jak już gdzieś było pisane, ostatnio zakochałem się w różach. Trzeba było zrobić dla nich miejsce.
Zdjęcia wkleję po obiedzie, bo muszę iść na działkę. Obiecałem sadzonki truskawek kilku sąsiadom. W tum roku miałem truskawki dorodne i znajomi nie dają mi spokoju.
krzewuszki jak cudnie obsypane kwiatami i funkie masz bardzo ładne takie pełne i zdrowe, rozumiem ze na kwitnace różyczki musze jeszcze troche zaczekać ...
Dosiałem 1,5m trawy do kawałka trawnika i tak powstał zakątek różany.
Ala wadało mi się to trochę zbyt monotonnie i postanowiłem coś zmienić.
Połączyłem te róże w ten oto sposób
a poniżej rosnące w innym miejscu róże Westerland posadzone na jesieni
a poniżej moja NN, w ubiegłym roku na jesieni znalazłem przed działkami stary korzeń wsadziłem u siebie i tak mi się oto odwdzięcza
a to kolejna NN jest u mnie 8 lat, rosła na opuszczonych przed laty działkach w krzakach w krzakach. Zakwita wcześnie, kwitnie nieprzerwanie aż do grudnia, pachnie bardzo intensywnie
kolejna NN kupiona przez żonę w 2000r
kolejna NN ofiarowana mi na dobry początek przez sąsiadkę, przesadzana 4krotnie, nigdy jej niczym nie pryskam, kwitnie tylko raz, w tym miejscu rośnie 4 lata
Leszku jest niemożliwe żeby kogoś nie tknęła choroba różana,sam jesteś przykładem .Wiosna była u Ciebie cudna,róże kwitną i co jeszcze trzeba.Sesję zdjęciową Chopina wstawiłeś chyba dla mnie ,bo ostatnio wiele osób robi mi fotki abym mogła porównać swoją NN .Twój Chopin jest śliczny,a i innym nic nie brak,czekam na dużą porcję zdjęć