nic podobnego do mojego dzwonka nie widzę , a gdzie Ty masz tego dzwonka to byśmy porównali.
A teraz przedstawię to co znalazłem w moich mądrych książkachi zbliżenie mojego niby - dzwonka.

No tak Asiu najpierw obiecanki - cacanki, a opóźniej kwiatka szkoda -hi, hi (żartuję oczywiście , babcia na pewno dałaby Ci kwiatka , ale Ty z pewnąścią miałaś ładniejszy wianek do ślubu )esti42 pisze:Adamie ja tego kwiatka co tak biało kwitnie pamiętam jak za dzieciaka moja babcia miała i się śmiała że to jest welon panny młodej i jak pójdę do ślubu to mi wianek uplecie hi hi hi ale nie zrobiła wianka bo kwiata było szkoda![]()
![]()
No może i tak ale z żywych kwiatków to na welonie nie miałam hi hi bo mi samej by ich było żelAdam Sowiński pisze:No tak Asiu najpierw obiecanki - cacanki, a opóźniej kwiatka szkoda -hi, hi (żartuję oczywiście , babcia na pewno dałaby Ci kwiatka , ale Ty z pewnąścią miałaś ładniejszy wianek do ślubu )esti42 pisze:Adamie ja tego kwiatka co tak biało kwitnie pamiętam jak za dzieciaka moja babcia miała i się śmiała że to jest welon panny młodej i jak pójdę do ślubu to mi wianek uplecie hi hi hi ale nie zrobiła wianka bo kwiata było szkoda![]()
![]()