Oczko i rosliny prezentują sie znakomicie ,ależ Ty masz ten teren duży. Już sobie wyobrażam jak tam zamieszkasz, to dopiero bedziesz latała i mieszała w tym ogrodzie ,na pewno nas nie raz mile zaskoczysz
cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Dziękuję Wam kochani, jak na razie to też tylko sobie wyobrażam. Moja działka z drugiej strony wyglada koszmarnie. Na razie to tylko połowa jest zrobiona jako tako.
Ojej jakie lilie, malwy a jaki rojniczek. Fantastycznie . A te czerwone kwiaty na zdjęciu drugim to może firletka chalcedońska
A tym stawem to mnie rozłożyłaś. Jak mi się marzy stawek. Znowu pół nocy, będę rozmyślał, jakby to było gdyby było.
A ten bujny skalniak to po prostu rewelacja
Agrazka gratuluję Ci świetnych efektów . Zrobiły na mnie olbrzymie wrażenie. Podziwiam .
Dlaczego Twój dzwonek jest bardziej różowy od mojego chociaż ten mój to też Twój?
Pięciornik różowy mi padł - jest śliczny - ale mam pomarańczowiutki...
KaRo pisze:Dlaczego Twój dzwonek jest bardziej różowy od mojego chociaż ten mój to też Twój?
Pięciornik różowy mi padł - jest śliczny - ale mam pomarańczowiutki...
Agrażko czy Ty bywasz na forum ?
A może nie zaglądasz do kompa
Grażynko nasza zalatana ! Wcale się nie dziwię ,że chcesz się jak najszybciej wprowadzić do nowego domku- tam jest tak pięknie !Ale miej serce i wklej czasem coś dla nas!