Dala - mój piękny ogród cz.4
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ech, do Ciebie wpaść na herbatkę wieczorem to sama przyjemność...
Z dziewczynami to jest tak - jak sie urodziła pierwsza, to były takie komentarze w stylu "No cóż, następny będzie chłopak", po urodzeniu drugiej - "To co, będziecie próbować jeszcze raz?" ;-) a po trzeciej już nic nie mówili, bo osłabli
I dobrze
ja tam cieszyłam sie z dziewczynek, tak samo cieszyłabym się z chłopaków, w końcu czasy mamy takie, że kobieta może więcej, niż kiedyś i nie jest tak źle. W kazdym razie - ja sobie chwalę 
Szwagierka, mama dwóch synków, mówi, że chciałaby mieć córeczkę, bo to tak fajnie dziewczynkę stroić i czesać ;-) No fajnie, a trzy dziewczynki wystroić i uczesać przez wyjściem co rano do szkoły / przedszkola - to dopiero jest ubaw
Z dziewczynami to jest tak - jak sie urodziła pierwsza, to były takie komentarze w stylu "No cóż, następny będzie chłopak", po urodzeniu drugiej - "To co, będziecie próbować jeszcze raz?" ;-) a po trzeciej już nic nie mówili, bo osłabli

Szwagierka, mama dwóch synków, mówi, że chciałaby mieć córeczkę, bo to tak fajnie dziewczynkę stroić i czesać ;-) No fajnie, a trzy dziewczynki wystroić i uczesać przez wyjściem co rano do szkoły / przedszkola - to dopiero jest ubaw

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Stokrotka wtrące się do rozmowy;D
Wiesz moja ciocia tez chciała mieć córeczkę no i ma tylko, że wcześniej było 4 synów;D także nie poddawać się
Wiesz moja ciocia tez chciała mieć córeczkę no i ma tylko, że wcześniej było 4 synów;D także nie poddawać się

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
Daluś, jak przecudny jest Twój ogród późnoletni, tak jak mówisz. Oaza zieleni. 'The Fairy' prześliczna a hostowisko pięknie
urządzone, hosty z liliowcami 'Stella del Oro' jeśli się nie mylę i ze złotą języczką przepieknie sie prezentują.
Cudo
Buziaczki na cały dzień
urządzone, hosty z liliowcami 'Stella del Oro' jeśli się nie mylę i ze złotą języczką przepieknie sie prezentują.
Cudo

Buziaczki na cały dzień

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Agnieszko, te róże mało tego, że kwitną całe lato, to jeszcze całą jesień, właściwie do przymrozków. Naprawdę są niezmordowane i stanowią piękną ozdobę ogrodu. Zdjęcia nie oddają pięknego koloru ich kwiatów - subtelnego różu...
Wiesiu, hosty rzeczywiście ładnie wydlądają przez cały sezon, a delikatne, wąskie liście liliowców podkreślają ich urodę...
Zuziu, witam w moim ogrodzie! hortensje bukietowe mają 5 lat; co roku wczesna wiosną dość nisko je ścinam i one pięknie odbijają, żeby zakwitnąć na poczatku sierpnia.
Mariolko, na szczęście antybiotyk zaczął działać i Lola poczuła się na tyle lepiej, że zaczęła jeść, co nie jest bez znaczenia - ma do wykarmienia 5 głodomorów
100krotko, przeczytałaś chyba, co radzi Ci Mariusz
Próbować, bo może w końcu się uda
Olu, piękny, ciepły wieczór wczoraj był u Ciebie, a czy niebo też takie pełne gwiazd
Pyziu, zdjęcia maluszków będę sukcesywnie pokazywać...
A ogród starałam się tak projektować, żeby cały czas był atrakcyjny, nawet zimą (zimozielone rośliny, ciekawy pokrój drzew, barwne owoce na krzewach, czerwone łodyżki derenia...)
Mariuszu, mi się wydaje, że wrzosy zawsze zaczynają kwitnienie na początku sierpnia, a kwiatuszki utrzymują sie do września...
Pozdrawiam wszystkich w ten upalny dzień
Wiesiu, hosty rzeczywiście ładnie wydlądają przez cały sezon, a delikatne, wąskie liście liliowców podkreślają ich urodę...
Zuziu, witam w moim ogrodzie! hortensje bukietowe mają 5 lat; co roku wczesna wiosną dość nisko je ścinam i one pięknie odbijają, żeby zakwitnąć na poczatku sierpnia.
Mariolko, na szczęście antybiotyk zaczął działać i Lola poczuła się na tyle lepiej, że zaczęła jeść, co nie jest bez znaczenia - ma do wykarmienia 5 głodomorów

100krotko, przeczytałaś chyba, co radzi Ci Mariusz

Olu, piękny, ciepły wieczór wczoraj był u Ciebie, a czy niebo też takie pełne gwiazd

Pyziu, zdjęcia maluszków będę sukcesywnie pokazywać...
A ogród starałam się tak projektować, żeby cały czas był atrakcyjny, nawet zimą (zimozielone rośliny, ciekawy pokrój drzew, barwne owoce na krzewach, czerwone łodyżki derenia...)
Mariuszu, mi się wydaje, że wrzosy zawsze zaczynają kwitnienie na początku sierpnia, a kwiatuszki utrzymują sie do września...
Pozdrawiam wszystkich w ten upalny dzień

- 100krotka
A to może niech Mariusz próbujedala pisze: 100krotko, przeczytałaś chyba, co radzi Ci MariuszPróbować, bo może w końcu się uda
![]()
:

Cieszę się, że lekarstwo działa i z mamuśką już w porządku. Trzymam kciuki za Lolę i maluszki!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Podobnie miała moja mama ja urodziłam się jako piąta , czterech braci było przede mną no i oczywiście jeszcze było rodzeństwo po mnie z tym że 2 braci starszych nie żyje .marivsz pisze:Stokrotka wtrące się do rozmowy;D
Ja też chciałam mieć córeczkę ale próbowałam do 3 razy ,no i mam 3 synów
Teraz mam nadzieję na wnuczkę .

Sory Dalu ale Ci zaśmiecamy wątek
- 100krotka
Daluś - a ta delikatna obwódka na drugim zdjeciu z czego jest? Bardzo ładnie spaja te różnorodne nasadzenia powyżej...
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka