Tomek i ogrod
dziękuje wszystkim za odwiedzinki,
Coma ,może źle to określiłem ,krótko kwitnie pojedynczy kwiat,jak u hibiskusa jeden dzień,ale rozwijają się co dzień nowe
Kocina ,moja przygoda z tym hibiskusem zaczęła się w tym roku ,tak że nie wiem kiedy zaczął wegetacje ,ani czy inaczej zwie się bagienny ,jeszcze tego nie doczytałem,ale jest to ten o którym piszesz ,rośnie od nowa na wiosnę.
Coma ,może źle to określiłem ,krótko kwitnie pojedynczy kwiat,jak u hibiskusa jeden dzień,ale rozwijają się co dzień nowe
Kocina ,moja przygoda z tym hibiskusem zaczęła się w tym roku ,tak że nie wiem kiedy zaczął wegetacje ,ani czy inaczej zwie się bagienny ,jeszcze tego nie doczytałem,ale jest to ten o którym piszesz ,rośnie od nowa na wiosnę.
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Pozdrawiam serdecznie!
Katarzyna, zapraszam
Tomu, dzis dopiero przeszedłem Twój ogród strona po stronie i naprawdę było na czym oko zawiesić
na początku zachwyciła mnie ta ściana z fuksji na tarasie, pózniej klony palmowe, formowane i szczepione sosny, strorczyki w domu i w ogrodzie, rh, azalie, i żaba w piwoniach, lubią one sobie czasem na plecy skoczyć
pozdrawiam 

-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomek u Ciebie jak zawsze pięknie, różnorodność roślinek mówi sama za siebie.
A możesz zdradzić co to za odmiana pierisa
(hehe mam nadzieję że dobrze napisałem) 
A możesz zdradzić co to za odmiana pierisa

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "