Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

- Od: 29 maja 2008, o 10:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu dziękuję ... faktycznie urocze. Nawet namierzyłem sklep ... co prawda to nasiona ale może się uda ?
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

Wiesz w mądrej książce o rozmnażaniu roślin czytałem, że nie ma roślin których nie da się ukorzenić , trzeba jedynie dać im odpowiednio dużo czasu 
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

Grzesiu i Joluś wybaczcie, że Was pominąłem w odpowiedzi ale nie dostaję powiadomień... A powiedzcie mi co ja Wam jeszcze mogę sfotografować....? No dobrze zakwitły Kanny , nie chwaliłem się owocami cytryny... ale to dopiero jutro
A tak poza tym to już sam nie wiem co... 
Moje zacisze.
Moje zacisze.
Grzesiu - ostatnio z biblioteki przytachałam nawet "Rozmnażanie roślin"
A moje i tak są uparte... ale powiem Ci, że akurat sadzonka akebii została na wiosnę niechcący zahaczona kosiarką
i odrosła z patyczka wetkniętego w ziemię... i zapomnianego...
Może to jest wyjście
Czasu, mówisz?
Ja raczej jestem w gorącej wodzie kąpana... 
A moje i tak są uparte... ale powiem Ci, że akurat sadzonka akebii została na wiosnę niechcący zahaczona kosiarką
Może to jest wyjście
Czasu, mówisz?
- grzech77
- 200p

Witajcie !
Wczoraj mnie nie było. Było zamknięte z powodu, że nieczynne
Ale dziś jestem bo coś komuś obiecałem, więc czas zabrać się za realizację. Może w między czasie przejdzie mi ten mega kac po wczorajszym grilu

Wczoraj mnie nie było. Było zamknięte z powodu, że nieczynne
Ale dziś jestem bo coś komuś obiecałem, więc czas zabrać się za realizację. Może w między czasie przejdzie mi ten mega kac po wczorajszym grilu

Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

A teraz ogłaszam przerwę techniczną nadajnika naziemnego. Przerwa potrwa co najmniej do końca tygodnia.
Wszystkim życzę miłego i spokojnego tygodnia, ja wybywam w ciepłe kraje

Wszystkim życzę miłego i spokojnego tygodnia, ja wybywam w ciepłe kraje

Moje zacisze.
Moje zacisze.
- grzech77
- 200p

Olu wszystkie te zdjęcia pochodzą z mojego ogrodu 
Mam trochę roślin w wieku przedszkolnym
Mam trochę roślin w wieku przedszkolnym
Moje zacisze.
Moje zacisze.