Dziewczyny powiem Wam szczerze że ja też jeszcze takiego cissusa nie widziałam ale kiedyś tak od niechcenia na all wpisałam w wyszukiwarce cissus i wyskoczyły mi prawie same cissusy m.in i ten zdziwiłam się bo jest prawie identyczny jak strita ale nie ma postrzępionych listków i są pięcioklapkowe (czy jakoś tak)

Spodobał mi się i czekałam do końca licytacji i mi się udało upolować, nawet dużo za niego nie dałam.....zobaczymy jak będzie się sprawował i czy mnie polubi
Basiu Adaś chyba tak zrobił.....no zobaczymy czy w tym samym czasie będą takie same jak zaczną rosnąć
Dominiko oj tak panuje wirus trzykrotkowy :P A ta begonia tamaya (bo chyba ją masz namyśli) też ładnie kwitnie ale kiedy ja się doczekam kwiatów to nie mam pojęcia

Canny już teraz mają wszystkie pąki a fuksje o dziwo prawie na wszystkich gałązkach też mają pąki i bardzo się z tego cieszę bo już myślałam że nie zakwitną
Powiem Ci że ja kiedyś jak przesadzałam kwiatki to też leżała stara ziemi na środku korytarza i kicia zamiast zrobić to w swojej kuwecie to załatwiła się w tej ziemi z kwiatków
A trzykrotki ładnie sobie rosną i powoli robią się gęste, są na dworku więc jest im tam najlepiej....łącznie mam 6 trzykrotek i marzy mi się jeszcze jedna
tradescantia 'tricolor' 
Jakiś czas temu robiłam im zdjęcia, ale jak puszczą te co dostałam korzonki to zrobię wszystkim fotki
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki i za komplementy w imieniu nowości

:lol::lol: