Sabinko a u mnie w tym roku tylko żółte, może w przyszłym roku posieję sobie kolorowe, ale chciałabym niziutkie, a one mi zawsze wystrzelają po niebo
Ewuś ja też bardzo lubię słoneczniczki, moim zdaniem mają same zalety

Co do kokoryczki nie potrafię Ci odpowiedzieć czy się rozłazi, ponieważ mam ją dopiero od wiosny i jeszcze nie bardzo znam jej zachowanie
Jolu dziękuję

U mnie języczki też dopiero zaczynają kwitnąć, już kilka kwiatuszków jest, ale większość jeszcze w pąkach
Basieńko, dziękuję

ale tak naprawdę to tych kolorków tak duzo nie ma, są porozrzucane kolorowe kępki po całym ogrodzie, a ogólne wrażenie jest zielone

Floksy są naprawdę wdzięcznymi kwiatuszkami, szkoda, że jak szykowałam paczuszkę to nie wiedziałam że masz ochotę na floksy, to dorzuciłabym kilka kolorków

Ale to następnym razem
Iwonko dziękuję

może podwiąż swoje słoneczniczki jeśli się wykładają, moje rosną przy siatce, więc nie mam tego problemu
Jacku mój aparat faktycznie podkreśla kolory, tak, że wydają się intensywniejsze , szczególnie ostre róże i czerwienie wychodzą żarówiasto

ale ten rozwar rzeczywiście ma śliczny mocny kolorek, widziałam w sprzedaży również bledsze
Faktycznie zapomniałam, że miałam cyknąć fotkę macierzanki, jutro jak wróci do domku córcia z aparatem to cyknę i pokażę, już sama nie wiem czy na pewno macierzanka, ponieważ nigdy mi nie kwitła
Jacku a okrywałeś swoją krokosmię