Dziewczyny, dzięki za słowa podziwu w imieniu "Nelly Isler", powiem szczerze że jak ją zobaczyłam byłam mocno zszokowana, myślałam że tylko pierwszy kwiatuszek będzie taki inny, ale wczoraj rozwinął się drugi i jest taki sam, jednym słowem zmieniła dla urozmaicenia ubarwienie, żebym się nią nie znudziła.
Ale piękne Nieskazitelna biel.
Renatko gratuluję , bo doprowadzić Dendrobium nobile do kwitnienia to nie lada wyczyn
U mnie nawet typ D.phal. do tej pory nie zakwitło.
Renatko - Nelka faktycznie wyjątkowo piękną sukienkę dla Ciebie ubrała Dendrobium też śliczne
Ostatnio mało nie padłam jak zobaczyłam w kwiaciarni w Rzeszowie Dendrobium typu nobile za 80zł, Phalaenopsis po 100zł- z przybraniem i w czymś szklanym (wazon, kula - nie mam pojęcia co to miało być...).
Asiu, Asiu-Jeanne, Halinko , Madziu bardzo m i miło, ze do mnie zaglądacie. Madziu jak Ci się podoba Rzeszów, pytam bo jest to miasto bliskie mojego rodzinnego miasteczka.
Madzi mam jeszcze jedną prośbę jeśli możesz to zrób zdjęcie tej płyty co masz na dnie akwarium, którą kupowałaś w castoramie, ponieważ mam już akwarium i chcę je zagospodarować, a nie mam pomysłu.
Reniu - porobiłam zdjęcia tego, co zostało z całej paletki oraz poglądowe jak to wygląda w akwarium - niestety dość ciemne wyszły, ale speca od zdjęciowania w domu niet w tej chwili.... Mam nadzieję, że to, co istotne - widać.