Ogródek gagawi cz.3
Iza u Ciebie ,to może się wyjaśniło(chociaż trochę) z tą szkodą.U Ciebie Izulka nic na ten temat nie piszę tak jak prosiłaś.Izo a ta niebieska panienka na dwóch fotkach to jak myślisz kto taki?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Teraz na spokojnie przeglądam foty z wycieczki, hehe można odpłynać
Ale jak ptaszor zniósł Wasz wyjazd i kto się nim zajmował?

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mariusz - papug został w domu ze swoim największym wrogiem (M) , ale jakoś to przeżył...M był zajęty ogrodem... na szczęście
Powstaje nowa hortensjowa rabatka
Podczas mojej nieobecności M zdarł darń, wysypał rabatkę korę i ułożył kostkę granitową. Byłam mile zaskoczona

A to nasz czworonożny sąsiad, jestem przepadzista za nim

i kilka kwitnących obecnie

By gagawi
Powstaje nowa hortensjowa rabatka

Podczas mojej nieobecności M zdarł darń, wysypał rabatkę korę i ułożył kostkę granitową. Byłam mile zaskoczona

A to nasz czworonożny sąsiad, jestem przepadzista za nim

i kilka kwitnących obecnie

By gagawi
- gagawi
Dziękuję Haniuhanka55 pisze:Hmmm, przepiękne foty zrobiłaś, Grażynko.
Aż dziw, że góry zderzone z morzem, moga być tak piękne!
Twój Abraham będzie wzorcem forumowym.
Chyba nikt jeszcze nie miał takich przyrostów i tylu paków kwiatowych w pierwszym roku.
Moje, jesienne miały po...2 pączki.![]()
I tyle. Teraz drugie kwitnienie i..znów po 2 pączki.

Szkoda tylko, że Abraham zdążył przekwitnąć, nim w róciłam z tygodniowej wycieczki, a M nawet nie zauważył kwitnienia

-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
E to teraz senegal pewnie w euforii, że jego ukochana pani wróciła 

ogródeczek
storczyki
storczyki
- gagawi
Ja tez byłam w tym dniu co prawda niebieska- ale nie panienka i nie taka chudziutka...-oponka na chorwackich lodach mi się wyhodowałaan-ka pisze:Iza u Ciebie ,to może się wyjaśniło(chociaż trochę) z tą szkodą.U Ciebie Izulka nic na ten temat nie piszę tak jak prosiłaś.Izo a ta niebieska panienka na dwóch fotkach to jak myślisz kto taki?

- gagawi
Dziękuje EwuniuDaisy pisze:Pięknie kwitnąco u Ciebie Grażynko
Pies sąsiadów boski! Gratki dla M !
Przywiozłam delospermę z Włoch w zeszłym roku, nie przetrwała zimy ani w garażu, ani na rabacieMam nadzieję, że Tobie się uda, trzymam kciuki!

Twoja kupiona delosperma we Włoszech była rozumiem ukorzeniona?- i nie przetrwała

Gratki m przekażę- będzie mile połechtany