Moje hoje i nie tylko one.
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Faktycznie śmieszny, podgryziony listek hihi ;-) trzymam kciuki!
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
Moja to już puśćiła,teraz to ja czekam aż coś z ziemi jej wyskoczy
ale mamy pogode deszcz leje jak z cebra
coza paskudne lato
na osłode pokaże wam kuleżanki moje kolejne listeczkowe bobaski,nazw nie będe wpisywał bo każdy je zna

I chciałem wam wszystkim jeszcze powiedzieć że jadnak marzenia śię spełniają bo dzisiaj przyszło do mnie właśnie takie śliczne serduszko hoyki kerii,i jak tu nie wierzyc że istnieją dobrzy czarodzieje/ki
slicznie dziękuję za serducho takie cudne aż śię prośi by je głaskać i miziać;:79

I chciałem wam wszystkim jeszcze powiedzieć że jadnak marzenia śię spełniają bo dzisiaj przyszło do mnie właśnie takie śliczne serduszko hoyki kerii,i jak tu nie wierzyc że istnieją dobrzy czarodzieje/ki

- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Piękne masz maluszki (niektóre nei takie małe ;-)) a z tą kerrii to są różne zdania co do tych serduszek - czasem jest to po prostu liść włożony w ziemię, wtedy nic nie wyrośnie, ale może masz taki z kawałkiem pędu...
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
Chciałem wam je na koniec pokazać po kolejijardin pisze:Ale śliczne przedszkole, od czerwca ma , a dopiero teraz się chwali ...............
niech ładnie rosną!

- jardin
- 1000p
- Od: 7 sie 2007, o 14:26
słowo "wszystko" dotyczy tylko kwiatków?qentor pisze:Chciałem wam je na koniec pokazać po kolejijardin pisze:Ale śliczne przedszkole, od czerwca ma , a dopiero teraz się chwali ...............
niech ładnie rosną!ale skoro tak mnie przycisnełyśćie drogie kuleżanki do muru to już prawie wszystko wam pokazałem
ale to nie koniec oczywisćie jeszcze mam kilka hoyek takich dużawych

Pozdrawiam
Aśka
Aśka